Nowe koncepty piekarnicze, cukiernicze, lodowe i gastronomiczne
• pieczywo wieloziarniste – nowe pomysły, nowe receptury
• galaretki owocowe, ciasto kruche, świąteczna Stolla, ciasto z bakaliami Fruit Cake,
• zimowe smaki lodów, mrożone owocowe puree w produkcji lodów,
• „piekarnia gastronomiczna” w nowej odsłonie -jak poszerzyć asortyment?
Prezentacje i zakupy w Salonie Firmowym
• niepowtarzalna okazja do zapoznania się z nową ofertą sprzętową,
• prezentacja maszyn w trakcie procesu produkcyjnego,
w tym urządzenia wielofukcyjnego RiBBOT
• ekspozycja modułowego sklepu piekarniczo-cukierniczego
Pokazy praktyczne i seminaria
• 11:00 – 12:15 Idea Cup Cakes w cukierni – pokaz dekoracji Cup Cakes poprowadzi Iga Sarzyńska z Pracowni Artystycznej „Sarzyński”.
• 12:30 – 13:45 „Marka firmy na rynku pracy – budowanie wizerunku w oczach pracowników, przewaga konkurencyjna umożliwiająca rekrutację właściwych pracowników” - poprowadzą Anna Lurje, Maciej Komorowski.
Promocje, zniżki, nagrody
Dla uczestników XIII Dni Otwartych liczne promocje, zniżki na zakupy i nagrody.
Aby otrzymać zaproszenie – prosimy o kontakt z Działem Handlowym T: +48 32 30 19 100
Już dziś wybierz się na wirtualny spacer po Salonie Firmowym: www.polmarkus.com.pl
CENTRALA:
Pyskowice, 44-120
ul. Wyszyńskiego 62
ODDZIAŁ WROCŁAW
Wrocław, 52-438
ul. Giełdowa 12
ODDZIAŁ KRAKÓW
Kraków, 30-720
ul. Saska 27
ODDZIAŁ SŁUPSK
Słupsk, 76-200
ul. Szymanowskiego 16
ODDZIAŁ ŁÓDŹ
Ksawerów, 95-054
ul. Zachodnia 25