Zakres tematyczny Targów:
- wyposażenie punktów zbiorowego żywienia
- urządzenia gastronomiczne, sprzęt chłodniczy
- artykuły spożywcze i napoje dla gastronomii
- wyposażenie pokoi hotelowych
- wyposażenie recepcji hotelowych
- meble dla hoteli, barów, kawiarni
- elementy dekoracji wnętrz, tekstylia
- szkło, porcelana, sztućce
- oświetlenie
- środki czystości, urządzenia czyszczące
- wyposażenie łazienek, pralni hotelowych
- wyposażenie terenów rekreacyjnych
- systemy komputerowe i oprogramowanie dla hoteli i gastronomii
- zabezpieczenia antywłamaniowe i przeciwpożarowe
- sprzęt audiowizualny i telekomunikacyjny
- ogrzewanie i klimatyzacja w hotelach i gastronomii
- mała architektura dla hoteli i gastronomii
GASTROFOOD 2014
- Rodzaj wydarzenia
- Targi
- termin
- do
- lokalizacja
- Kraków
- zasięg
- ogólnopolski
Dokładna lokalizacja
ul. Galicyjska 9 (boczna od ul.Centralnej)
31-586 Kraków
tel.: +48 12 644 59 32, 644 81 65
fax: +48 12 644 61 41
Kontakt
komisarz targów:
Iwona Miliszkiewicz-Bielak
tel: +48 12 651 90 30, 644 59 32, 644 81 65
tel.kom.: +48 501 691 235
fax: 12 644 61 41
e-mail: miliszkiewicz@targi.krakow.pl
zastępca komisarza targów:
Tomasz Krupa
tel: +48 12 651 90 52 tel.kom.: +48516 029 226
fax: 12 644 61 41
e-mail: krupa@targi.krakow.pl