...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Cukiernictwo - tort czekoladowy Bożeny Sikoń

    Szkolenia
    termin
    lokalizacja
    Warszawa
    zasięg
    lokalny

    liczba uczestników
    od 5 do 8 osób    

    nauczyciel
    Bożena Sikoń

    cena brutto (zawiera 23% VAT)
    450.00 zł

    Terminy szkoleń:
    10.01.2015, 10:00

    Spędź cztery intensywne godziny z mistrzynią cukiernictwa, Bożeną Sikoń. Podczas szkolenia samodzielnie wykonasz pyszny tort czekoladowy z profesjonalną dekoracją z mrożonej czekolady.

    Szkolenie trwa cztery godziny zegarowe (plus przerwa).
    Każdy z uczestników szkolenia zabierze ze sobą własnoręcznie wykonany torcik.

    Uczestnicy szkolenia nauczą się:

    •     pieczenia biszkoptów makaronikowych
    •     przygotowywania musów czekoladowych na bazie śmietany
    •     przygotowywania chrupiącego wkładu z prażonych migdałów
    •     smażenia wstawek owocowych
    •     składania tortów
    •     przygotowywania polewy czekoladowej do oblewania
    •     wykonywania dekoracji z mrożonej temperowanej czekolady


    Zapewniamy:

    •     stanowiska pracy w pełni wyposażone w urządzenia i narzędzia;
    •     wszystkie potrzebne materiały i produkty;
    •     materiały drukowane zawierające wszystkie poznane receptury;
    •     możliwość zabrania wykonanych wyrobów;
    •     dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia;



    Cena brutto: 450 zł

    Dokładna lokalizacja

    Biuro Akademii tortownia.pl
    ul. Tarnogórska 16, 03-679 Warszawa

    Kontakt

    Renata Rudowska
    koordynator szkoleń
    e-mail: akademia@tortownia.pl
    telefon: (22) 203 53 73,
    faks: (22) 203 53 74

    Strona internetowa

    http://www.tortownia.pl/akademia,tortownia.pl

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe