liczba uczestników
od 5 do 8 osób
nauczyciel
Bożena Sikoń
cena brutto (zawiera 23% VAT)
450.00 zł
Terminy szkoleń:
10.01.2015, 10:00
Spędź cztery intensywne godziny z mistrzynią cukiernictwa, Bożeną Sikoń. Podczas szkolenia samodzielnie wykonasz pyszny tort czekoladowy z profesjonalną dekoracją z mrożonej czekolady.
Szkolenie trwa cztery godziny zegarowe (plus przerwa).
Każdy z uczestników szkolenia zabierze ze sobą własnoręcznie wykonany torcik.
Uczestnicy szkolenia nauczą się:
- pieczenia biszkoptów makaronikowych
- przygotowywania musów czekoladowych na bazie śmietany
- przygotowywania chrupiącego wkładu z prażonych migdałów
- smażenia wstawek owocowych
- składania tortów
- przygotowywania polewy czekoladowej do oblewania
- wykonywania dekoracji z mrożonej temperowanej czekolady
Zapewniamy:
- stanowiska pracy w pełni wyposażone w urządzenia i narzędzia;
- wszystkie potrzebne materiały i produkty;
- materiały drukowane zawierające wszystkie poznane receptury;
- możliwość zabrania wykonanych wyrobów;
- dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia;
Cena brutto: 450 zł