...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Styl angielski - szkolenie podstawowe (makieta tortu)

    Szkolenia
    termin
    lokalizacja
    Warszawa
    zasięg
    lokalny

    liczba uczestników
    od 6 do 8 osób    

    nauczyciel
    Agnieszka Klimczak

    cena brutto (zawiera 23% VAT)
    370.00 zł

    Terminy szkoleń:
    10.01.2015, 11:00

    Program szkolenia powstał z myślą o początkujących pasjonatach dekoracji cukierniczych oraz cukiernikach dotąd stosujących bardziej tradycyjne metody dekoracji. Obejmuje fundamentalne zasady pracy z lukrem plastycznym, informacje o różnych rodzajach mas plastycznych, i o różnicach w ich stosowaniu. Uczestnicy szkolenia, korzystając z makiety tortu, nauczą się jak prawidłowo obłożyć tort lukrem plastycznym i wykonać efektowne dekoracje, poznają narzędzia i techniki stosowane w różnych kierunkach dekoracji w stylu angielskim.

    Dzięki szeregowi praktycznych informacji kurs może być wspaniałym początkiem przygody ze stylem angielskim.
    Osoby, które podejmowały już próby dekoracji tortów w stylu angielskim uzyskają odpowiedzi na nurtujące je pytania i nauczą się zapobiegać możliwym problemom.

    Szkolenie trwa około trzech godzin zegarowych.


    Skrócony program szkolenia

    •     Wprowadzenie do stylu angielskiego, informacje o lukrze plastycznym, sposobach jego wykorzystywania i barwienia.
    •     Przegląd różnych mas plastycznych, ich zastosowanie i barwienie.
    •     Wykorzystanie podkładki obłożonej lukrem plastycznym.
    •     Odciskanie faktur na powierzchni lukru przy pomocy różnych narzędzi.
    •     Wycinanie płaskich dekoracji i formowanie kokardki (stosowanie różnych wykrawaczek i szablonów).
    •     obłożenie makiety tortu lukrem plastycznym i wykonanie dekoracji według własnego pomysłu.
    •     Aranżacja dekoracji i wykończeń.
    •     Zakończenie: wręczenie dyplomów, wspólne zdjęcie.


    Zapewniamy:

    •     stanowiska pracy w pełni wyposażone w urządzenia i narzędzia,
    •     wszystkie potrzebne materiały i produkty,
    •     materiały drukowane zawierające ważne informacje do zapamiętania,
    •     możliwość zabrania wykonanych wyrobów,
    •     poczęstunek w czasie przerwy,
    •     dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia.


    Cena brutto: 370 zł

    Dokładna lokalizacja

    Biuro Akademii tortownia.pl
    ul. Tarnogórska 16, 03-679 Warszawa

    Kontakt

    Renata Rudowska
    koordynator szkoleń
    e-mail: akademia@tortownia.pl
    telefon: (22) 203 53 73,
    faks: (22) 203 53 74

    Strona internetowa

    http://www.tortownia.pl/akademia,tortownia.pl

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe