...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Kwiaty cukrowe - róża na 5 sposobów

    Szkolenia
    termin
    lokalizacja
    Warszawa
    zasięg
    lokalny

    liczba uczestników
    od 7 do 10 osób    

    nauczyciel
    Tadeusz Branecki

    cena brutto (zawiera 23% VAT)
    390.00 zł

    Terminy szkoleń:
    24.01.2015, 10:00

    Od dawna oczekiwane szkolenie z najbardziej klasycznej dekoracji tortu. Podczas praktycznych warsztatów poznasz różne metody wykonania cukrowej (lub czekoladowej) róży na tort. Po szkoleniu dekorując swoje torty bez trudu samodzielnie zdecydujesz, który ze sposobów jest najbardziej optymalny, w zależności od czasu i budżetu, a nie Twoich umiejętności - one nie będą już stanowić problemu!

    W programie róże wykonane bez użycia narzędzi, przy pomocy foremek silikonowych i specjalnych wykrawaczek - jedne szybsze, inne wyglądające niezwykle naturalnie. Podczas szkolenia zdobędziesz umiejętności, które pozwolą Ci (przy odrobinie wprawy) wykonać różę każdym ze sposobów w ciągu kilku do kilkunastu minut! (później tort taki jak na drugim zdjęciu wykonasz bez wysiłku)

    Szkolenie będzie też świetnym przygotowaniem do kolejnego, podczas którego wykonasz całe kwiaty gotowe do ułożenia w bukiet nie różniący się od zamawianego w kwiaciarni.

    Szkolenie trwa około pięciu godzin.

    UWAGA! Szkolenie idealne także dla profesjonalnych cukierników!


    Zapewniamy:

    •     stanowiska pracy wyposażone we wszystkie niezbędne narzędzia;
    •     wszystkie potrzebne materiały: lukier plastyczny, barwniki, dodatki, materiały opakowaniowe;
    •     miłą atmosferę;
    •     w przerwie drobny poczęstunek;
    •     możliwość zabrania wykonanych prac;
    •     dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia;



    Cena brutto: 390 zł

    Dokładna lokalizacja

    Biuro Akademii tortownia.pl
    ul. Tarnogórska 16, 03-679 Warszawa

    Kontakt

    Renata Rudowska
    koordynator szkoleń
    e-mail: akademia@tortownia.pl
    telefon: (22) 203 53 73,
    faks: (22) 203 53 74

    Strona internetowa

    http://www.tortownia.pl/akademia,tortownia.pl

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe