liczba uczestników
od 7 do 10 osób
nauczyciel
Tadeusz Branecki
cena brutto (zawiera 23% VAT)
390.00 zł
Terminy szkoleń:
24.01.2015, 10:00
Od dawna oczekiwane szkolenie z najbardziej klasycznej dekoracji tortu. Podczas praktycznych warsztatów poznasz różne metody wykonania cukrowej (lub czekoladowej) róży na tort. Po szkoleniu dekorując swoje torty bez trudu samodzielnie zdecydujesz, który ze sposobów jest najbardziej optymalny, w zależności od czasu i budżetu, a nie Twoich umiejętności - one nie będą już stanowić problemu!
W programie róże wykonane bez użycia narzędzi, przy pomocy foremek silikonowych i specjalnych wykrawaczek - jedne szybsze, inne wyglądające niezwykle naturalnie. Podczas szkolenia zdobędziesz umiejętności, które pozwolą Ci (przy odrobinie wprawy) wykonać różę każdym ze sposobów w ciągu kilku do kilkunastu minut! (później tort taki jak na drugim zdjęciu wykonasz bez wysiłku)
Szkolenie będzie też świetnym przygotowaniem do kolejnego, podczas którego wykonasz całe kwiaty gotowe do ułożenia w bukiet nie różniący się od zamawianego w kwiaciarni.
Szkolenie trwa około pięciu godzin.
UWAGA! Szkolenie idealne także dla profesjonalnych cukierników!
Zapewniamy:
- stanowiska pracy wyposażone we wszystkie niezbędne narzędzia;
- wszystkie potrzebne materiały: lukier plastyczny, barwniki, dodatki, materiały opakowaniowe;
- miłą atmosferę;
- w przerwie drobny poczęstunek;
- możliwość zabrania wykonanych prac;
- dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia;
Cena brutto: 390 zł