...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • TARGI HERT 2015

    Prezentacje
    termin
    do
    lokalizacja
    Warszawa
    zasięg
    ogólnopolski

    Zapraszamy wszystkich piekarzy i cukierników na Targi HERT, które odbędą się w dniach 14-17 kwietnia 2015 r. w siedzibie firmy Hert przy ul. Odlewniczej 4a, w Warszawie.

    W tym roku zapraszamy do dwóch lokalizacji: targi odbędą się w siedzibie firmy Hert przy ul. Odlewniczej 4a - Hert Sklepy, piekarnictwo, krojenie i pakowanie, logistyka, wykłady (m. in. prof. H. Mruk) oraz również w naszej nowej hali przy ul. Marywilskiej 28 - cukiernia, wystawcy czyli firmy oferujące usługi i produkty niezbędne bądź wspierające prowadzenie biznesu jakim jest piekarstwo i cukiernictwo, urządzenia używane.

    Przedstawimy nasze koncepty, które powstały w odpowiedzi na obecnie panujące na rynku piekarsko-ciastkarskim trendy. Pokażemy jak naszym zdaniem powinno i może wyglądać nowoczesne piekarstwo i cukiernictwo.

    To będą już dziewiąte Targi Hert. W tym roku mamy aż 4 dni pokazów produkcji na żywo.

    Cała produkcja piekarnicza będzie odbywala się z wykorzystaniem systemów zimna w procesie dlugiej fermentacji.

    Pokażemy przykłady różnych aranżacji sklepowych, w tym koncept Boulangerie czyli piekarni na styl francuski, gdzie Klient może obserwowac bieżącą produkcję bagietek, czy np. ciabatt i kupić pieczywo prosto z pieca. Klient w sklepie widzi proces mieszania ciasta, formowania kęsow i ich wypiek w piecyku sklepowym. W skrócie: od mieszałki do wypieku.

    Przygotowujemy propozycje rozszerzenia asortymentu w  sklepie piekarniczym o świeże kanapki oraz o asortyment gastronomiczny (np. mini pizze, zapiekanki, łosos, kurczak, kiełbaski, jajecznica). Zapoznać się będzie można z ofertą ekspresów do kawy, automatycznych (Thermoplan) i kolbowych.

    Na naszych gości czekać będzie szeroka oferta cukiernicza:
    - Wysokowydajna produkcja wysokiej jakości lodów tradycyjną metodą, bez konieczności szokowania w mroźni szokowej.
    - Produkcja pralin i oblewanie czekoladą przy użyciu urządzeń Gami.
    - Produkcja, nadziewanie i dekoracja pączków- nie tylko na tlusty czwartek czyli jak zwiększyć zyski przez obniżenie kosztow produkcji i zwiększenie objętości pączka.

    - Urządzenia do dozowania i dekoracji produktów takich jak babki, babeczki, keksy, mufiny, biszkopty, tartletki.
    - Urządzenie KN550 do inkrustacji japońskiej firmy Rheon czyli możliwość połączenia różnych smaków w jednym wyrobie za pomocą jednej maszyny. Dzięki temu łatwo a właściwie nieograniczenie uzyskujemy różnorodność produktów i rozszerzenie asortymentu pieczywa, wyrobów cukierniczych, słodyczy i słonych przekąsek.

    - Krojenie i skladanie ciast oraz ich dekoracja: szybka, latwa i ekonomiczna - dzięki urządzeniom natryskowym, czekoladziarkom, żelownicom, pomadziarkom.

    - Urządzenia do krojenia ciast (zarówno na warstwy jak i na sztuki). Będzie krajalnica ultrasoniczna Bakon, czyli krojenie za pomoca ultradźwięków, co zapewnia idealne cięcie, nawet bardzo trudnych delikatnych wyrobów, również mrożonych.

    Polecamy wykłady prof. H. Mruka (Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu): 

    15 kwietnia 2015
    11:00 Sposoby promowania piekarni na rynku
    12:00 Skuteczne wprowadzanie nowego produktu na rynek
    17 kwietnia 2015
    11:00 Merchandising w sklepach z pieczywem

     

    Dokładna lokalizacja

    Hert, Warszawa, ul. Odlewnicza 4a

    Kontakt

    http://www.hert.pl/kontakt_id_11.html

    Strona internetowa

    http://www.hert.pl/wydarzenia_id_709.html

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe