...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Szkolenie: Dekorowanie tortów + figurki z masy cukrowej

    Szkolenia
    termin
    , ,
    lokalizacja
    Tarnowskie Góry
    zasięg
    lokalny

    Serdecznie zapraszamy na kolejne szkolenie z Sugarcraftingu. Uczestnicy szkolenia pod okiem znanej ekspertki Igi Sarzyńskiej, będą mogli rozwinąć swoje umiejętności dekoratorskie i zdobnicze.

    Prowadzący: Iga Sarzyńska, znany ekspert z zakresu sugarcrafting'u.

    Zakres szkolenia:
    1. WPROWADZENIE DO MASY CUKROWEJ
    2. TECHNIKI POKRYWANIA MASĄ CUKROWĄ
    3. UŻYCIE BARWNIKÓW SPOŻYWCZYCH Z LUKREM KRÓLEWSKI I MASĄ CUKROWĄ
    4. TWORZENIE PIĘTROWYCH TORTÓW
    5. DEKORACJE Z MASY CUKROWEJ
    6. SŁODKIE KORONKI SWEET LACE EXPRESS
    7. TWORZENIE FIGUREK Z MASY CUKROWEJ

    Data szkolenia: 28 Kwietnia 2015

    Miejsce: Radzionków CENTRUM SZKOLENIOWE SWEET DECOR
    Czas: 7-8 godzin
    Ilość miejsc ograniczona!
    W razie jakichkolwiek pytań proszę dzwonić pod nr tel. 508 11 00 09

    Cena: 790zł (brutto)
    Samo szkolenie jest bezpłatne, uczestnicy płacą jedynie za materiały, akcesoria i produkty, które otrzymują na własność.

    W trakcie szkolenia przerwa na lunch, poczęstunek oraz obiad.

    Każdy uczestnik ma zapewnione wszystkie materiały i akcesoria niezbędne do szkolenia oraz wyżywienie.

    Wszyscy uczestnicy otrzymują certyfikat uczestnictwa.

    Dokładna lokalizacja

    Radzionków CENTRUM SZKOLENIOWE SWEET DECOR

    Kontakt

    tel. 531 333 989

    Strona internetowa

    http://www.sweetdecor.pl/4237,szkolenie-dekorowanie-tortlw-figurki-z-masy-cukrowej-28-04-2015.html

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe