...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Szkolenie: Bukiet babeczek - dekoracje wyciskane z kremu

    Szkolenia
    termin
    , , , ,
    lokalizacja
    Warszawa
    zasięg
    lokalny

    prowadzi Agnieszka Klimczak

    Kremy maślane wracają do łask. Przekonaj się, że mogą być smaczne, i świetnie nadają się do wyciskanych dekoracji. Pod okiem Agnieszki Klimczak wykonaj samodzielnie bukiet z babeczek.

    Podczas szkolenia uczestnicy nauczą się jak zrobić stabilny smaczny krem do dekoracji, dowiedzą się jak barwić kremy aby uzyskać różne efekty. Sprawdzą ile kremu trzeba przygotować na określoną ilość dekoracji i w jakich warunkach go przechowywać. Nauczą się technik pracy z rękawami cukierniczymi i wybranymi końcówkami dekoratorskimi. Dowiedzą się także jak samodzielnie wykonać kornet z pergaminu i jak przygotować go do szprycowania określonych wzorów, a także kiedy warto używać adapterów do końcówek.

    Przekonają się także w czym tkwi tajemnica kompozycji dekoracji wykonanej z wielu szprycowanych kwiatów (w zestawie babeczek lub na torcie).

    Program

    •     wykonanie kremu maślanego
    •     techniki pracy z rękawami cukierniczymi i końcówkami dekoratorskimi
    •     ćwiczenia wzorów, czynniki, które mają wpływ na wygląd dekoracji
    •     przerwa
    •     szprycowanie różnych rodzajów kwiatów (róża, peonia, dalia, chryzantema, margerytka, hortensja)
    •     kompozycja bukietu babeczek w doniczce
    •     wspólne zdjęcie i rozdanie dyplomów

    Cena: 490 zł

     

    Dokładna lokalizacja

    ul. Tarnogórska 16,
    03-679 Warszawa

    Autobusem najłatwiej trafisz do nas wysiadając na przystanku Kościeliska autobusy linii:
    190, 199, 202, 512, 718, 738, 740, 805

    Kontakt

    akademia@tortownia.pl
    telefon: (22) 203 53 73
    faks: (22) 203 53 74

    Strona internetowa

    http://www.tortownia.pl/akademia,szkolenie,59,Bukiet_babeczek_dekoracje_wyciskane_z_kremu?t=5128

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe