...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Szkolenie: Torty z dekoracją w stylu angielskim i klasyczną

    Szkolenia
    termin
    do , do , do , do , do
    lokalizacja
    Warszawa
    zasięg
    lokalny

    prowadzą: Bożena Sikoń, Agnieszka Klimczak

    Podczas szkolenia uczestnicy samodzielnie wykonają dwa torty: biszkoptowy przełożony lekkimi kremami i udekorowany w stylu angielskim oraz tort skomponowany z wybornych musów, udekorowany w sposób tradycyjny (oblany czekoladową polewą).


    Podczas szkolenia uczestnicy samodzielnie wykonają dwa torty: biszkoptowy przełożony lekkimi kremami i udekorowany w stylu angielskim oraz tort skomponowany z wybornych musów, udekorowany w sposób tradycyjny (oblany czekoladową polewą).

    Wszystko to pod okiem Mistrzyni Cukiernictwa Bożeny Sikoń i właścicielki tortownia.pl Agnieszki Klimczak.

    Intensywne dwudniowe szkolenie obejmujące zagadnienia z zakresu cukiernictwa:

    •     przygotowywanie kremów i musów,
    •     przygotowywanie i wypiekanie biszkoptów,
    •     składanie tortów,


    oraz dekoracji tortów w stylu angielskim:

    •     obkładanie tortów lukrem plastycznym,
    •     dekorowanie tortów przy wykorzystaniu specjalistycznych narzędzi,
    •     wykańczanie tortów w różnych kształtach,
    •     aranżowanie dekoracji.

     

    Terminy
    17–18 sierpnia 2016, 10:00
    7–8 września 2016, 10:00
    4–5 listopada 2016, 10:00

    Cena 940 zł

     

    Dokładna lokalizacja

    ul. Tarnogórska 16,
    03-679 Warszawa

    Autobusem najłatwiej trafisz do nas wysiadając na przystanku Kościeliska autobusy linii:
    190, 199, 202, 512, 718, 738, 740, 805

    Kontakt

    akademia@tortownia.pl
    telefon: (22) 203 53 73
    faks: (22) 203 53 74

    Strona internetowa

    http://www.tortownia.pl/akademia,szkolenie,31,Torty_z_dekoracja_w_stylu_angielskim_i_klasyczna?t=5224

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe