prowadzący Marcin Paździor
Kompleksowe szkolenie prowadzone przez Ambasadora marki Callebaut Marcina Paździora, przeznaczone dla wszystkich miłośników czekolady, którzy będą mogli rozpocząć produkcję ręcznie wykonywanych pralinek w warunkach domowych lub w ramach produkcji cukierniczej na niewielką skalę (w cukierni lub pracowni cukierniczej).
Zapraszamy na profesjonalne szkolenie z wyrobu pralin formowanych, podczas którego poznasz specyfikę pracy z czekoladą, poznasz różne metody jej temperowania (w warunkach produkcyjnych i domowych). Nauczysz się jak sprawnie korzystać z profesjonalnych form do pralin i z ich pomocą przygotować doskonałe czekoladowe dzieła sztuki czekoladziarskiej.
Nauczysz się przygotowywać rozpływające się w ustach nadzienia czekoladek, wykonywać chrupkie i błyszczące korpusy pralinek, a następnie zamykać je profesjonalnymi, ale prostymi metodami.
Doskonałe szkolenie dla wszystkich miłośników czekolady!
Kompleksowe szkolenie prowadzone przez Ambasadora marki Callebaut Marcina Paździora, przeznaczone dla wszystkich miłośników czekolady, którzy będą mogli rozpocząć produkcję ręcznie wykonywanych pralinek w warunkach domowych lub w ramach produkcji cukierniczej na niewielką skalę (w cukierni lub pracowni cukierniczej).
Program
- temperowanie czekolady
- malowanie form do pralinek
- przygotowanie korpusów pralinek
- przygotowanie nadzień
- wypełnienie korpusów pralinek nadzieniami
- zamykanie pralinek
Cena 590 zł