...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Szkolenie: Czekolada - praliny formowane

    Szkolenia
    termin
    , , , ,
    lokalizacja
    Warszawa
    zasięg
    lokalny

    prowadzący Marcin Paździor

    Kompleksowe szkolenie prowadzone przez Ambasadora marki Callebaut Marcina Paździora, przeznaczone dla wszystkich miłośników czekolady, którzy będą mogli rozpocząć produkcję ręcznie wykonywanych pralinek w warunkach domowych lub w ramach produkcji cukierniczej na niewielką skalę (w cukierni lub pracowni cukierniczej).

    Zapraszamy na profesjonalne szkolenie z wyrobu pralin formowanych, podczas którego poznasz specyfikę pracy z czekoladą, poznasz różne metody jej temperowania (w warunkach produkcyjnych i domowych). Nauczysz się jak sprawnie korzystać z profesjonalnych form do pralin i z ich pomocą przygotować doskonałe czekoladowe dzieła sztuki czekoladziarskiej.
    Nauczysz się przygotowywać rozpływające się w ustach nadzienia czekoladek, wykonywać chrupkie i błyszczące korpusy pralinek, a następnie zamykać je profesjonalnymi, ale prostymi metodami.

    Doskonałe szkolenie dla wszystkich miłośników czekolady!

    Kompleksowe szkolenie prowadzone przez Ambasadora marki Callebaut Marcina Paździora, przeznaczone dla wszystkich miłośników czekolady, którzy będą mogli rozpocząć produkcję ręcznie wykonywanych pralinek w warunkach domowych lub w ramach produkcji cukierniczej na niewielką skalę (w cukierni lub pracowni cukierniczej).

    Program

    •    temperowanie czekolady
    •     malowanie form do pralinek
    •     przygotowanie korpusów pralinek
    •     przygotowanie nadzień
    •     wypełnienie korpusów pralinek nadzieniami
    •     zamykanie pralinek

     

    Cena 590 zł

    Dokładna lokalizacja

    ul. Tarnogórska 16,
    03-679 Warszawa

    Autobusem najłatwiej trafisz do nas wysiadając na przystanku Kościeliska autobusy linii:
    190, 199, 202, 512, 718, 738, 740, 805

    Kontakt

    akademia@tortownia.pl
    telefon: (22) 203 53 73
    faks: (22) 203 53 74

    Strona internetowa

    http://www.tortownia.pl/akademia,szkolenie,58,Czekolada_praliny_formowane?t=5228

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe