...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Szkolenie: Bezy w cukiernictwie z Bożeną Sikoń

    Szkolenia
    termin
    , , , , ,
    lokalizacja
    Warszawa
    zasięg
    lokalny

    prowadzi Bożena Sikoń

    Doskonałe szkolenie z produkcji różnych rodzajów bez oraz ich zastosowań w wyrobach cukierniczych.

    Przez pięć godzin warsztatów prowadzonych przez Bożenę Sikoń uczestnicy przygotują trzy rożne bezy. Następnie nauczą się je stosować przy produkcji różnych wyrobów cukierniczych - przygotują tartaletki w trzech różnych smakach. Poznają też tajemnicę wypiekania blatu bezowego i nauczą się zwijać wspaniałą roladę bezową z owocem granatu.

    Uczestnicy szkolenia nauczą się:

    •     przygotowywać bezy na trzy sposoby, w tym włoską bezę przypalaną
    •     przygotowywać blat bezowy z płatkami migdałowymi i likierem pomarańczowym
    •     zwijać roladę bezową
    •     przygotowywać ciasto kruche podstawowe
    •     przygotowywać ciasto kruche kakaowe mrożone do ścierania (kruszonka)
    •     gotować krem cytrynowy
    •     przygotowywać śliwki gotowane z przyprawami
    •     wykonywać krem na bazie serka mascarpone
    •     przygotowywać tarty
    •     dekorować ciasta przy użyciu rękawa cukierniczego zakończonego tylką

    Cena 550 zł

     

    Dokładna lokalizacja

    ul. Tarnogórska 16,
    03-679 Warszawa

    Autobusem najłatwiej trafisz do nas wysiadając na przystanku Kościeliska autobusy linii:
    190, 199, 202, 512, 718, 738, 740, 805

    Kontakt

    akademia@tortownia.pl
    telefon: (22) 203 53 73
    faks: (22) 203 53 74

    Strona internetowa

    http://www.tortownia.pl/akademia,szkolenie,48,Bezy_w_cukiernictwie_z_Bozena_Sikon?t=5229

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe