Poziom: zaawansowany
Prowadząca: Iga Sarzyńska
Odkryj jak stworzyć spektakularny tort ślubny udekorowany ręcznie stworzonymi cukrowymi kwiatami. Naucz się nadawać kształt, modelować, kolorować oraz łączyć kwiaty w bukiet. Każdy uczestnik stworzy: róże, lilię, kosmos, oraz słodki groszek.
Szkolenie skierowane do osób , chcących udoskonalić technikę dekorowania tortów stylem angielskim. Cena kursu zawiera materiały konsumpcyjne potrzebne do stworzenia tortu.
Serdecznie zapraszamy na szkolenie z Igą Sarzyńską ekspertką z dziedziny dekorowania tortów.
Szkolenie: Florystyka cukiernicza -
Cena: 750,00 PLN brutto PROMOCJA DO 30.04.2016
Cena regularna 850 zł brutto
PROGRAM SZKOLENIA
1. WPROWADZENIE DO MASY FLORYSTYCZNEJ
2. TECHNIKI TWORZENIA KWIATÓW CUKROWYCH: RÓŻA, LILIA, KOSMOS, SŁODKI GROSZEK
3. UŻYCIE BARWNIKÓW SPOŻYWCZYCH Z MASĄ FLORYSTYCZNĄ
4. DEKOROWANIE TOWRTÓW –STYL ANGIELSKI
5. DEKOROWANIE TORTU ŚLUBNEGO
6. WYKORZYSTANIE SPECJALNYCH WYKROJNIKÓW DO TWORZENIA KWIATÓW
7.OKŁADANIE TORTU WIELOPIETROWEGO MASĄ CUKROWĄ
W trakcie szkolenie przewidziana jest przerwa kawowa oraz przerwa na obiad
Maxymalna ilość uczestników: 15
Cena: 750zł (brutto) PROMOCJA DO DNIA 31.04.2016r.
Po tym terminie cena 850 zł/os. (brutto) W ramach szkolenia uczestnicy otrzymują wszystkie akcesoria, narzędzia, produkty i materiały wykorzystane na szkoleniu.
WARTOŚĆ MATERIAŁÓW SZKOLENIOWYCH 650 ZŁ
Uczestnicy otrzymują certyfikat uczestnictwa.
Warunkiem rezerwacji jest dokonanie wpłaty w wysokości 50% wartości kursu.