...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Szkolenie z Sugercraftingu - Tort Weselny

    Szkolenia
    termin
    lokalizacja
    Pruszków
    zasięg
    lokalny

    Poziom: zaawansowany

    Prowadząca: Iga Sarzyńska

    Odkryj jak stworzyć spektakularny tort ślubny udekorowany ręcznie stworzonymi cukrowymi kwiatami. Naucz się nadawać kształt, modelować, kolorować oraz łączyć kwiaty w bukiet. Każdy uczestnik stworzy: róże, lilię, kosmos, oraz słodki groszek.

    Szkolenie skierowane do osób , chcących udoskonalić technikę dekorowania tortów stylem angielskim. Cena kursu zawiera materiały konsumpcyjne potrzebne do stworzenia tortu.

    Serdecznie zapraszamy na szkolenie z Igą Sarzyńską ekspertką z dziedziny dekorowania tortów.

    Szkolenie: Florystyka cukiernicza -
    Cena: 750,00 PLN brutto PROMOCJA DO 30.04.2016
    Cena regularna 850 zł brutto

    PROGRAM SZKOLENIA
    1. WPROWADZENIE DO MASY FLORYSTYCZNEJ
    2. TECHNIKI TWORZENIA KWIATÓW CUKROWYCH: RÓŻA, LILIA, KOSMOS, SŁODKI GROSZEK
    3. UŻYCIE BARWNIKÓW SPOŻYWCZYCH Z MASĄ FLORYSTYCZNĄ
    4. DEKOROWANIE TOWRTÓW –STYL ANGIELSKI
    5. DEKOROWANIE TORTU ŚLUBNEGO
    6. WYKORZYSTANIE SPECJALNYCH WYKROJNIKÓW DO TWORZENIA KWIATÓW
    7.OKŁADANIE TORTU WIELOPIETROWEGO MASĄ CUKROWĄ

    W trakcie szkolenie przewidziana jest przerwa kawowa oraz przerwa na obiad

    Maxymalna ilość uczestników: 15

    Cena: 750zł (brutto) PROMOCJA DO DNIA 31.04.2016r.
    Po tym terminie cena 850 zł/os. (brutto) W ramach szkolenia uczestnicy otrzymują wszystkie akcesoria, narzędzia, produkty i materiały wykorzystane na szkoleniu.

    WARTOŚĆ MATERIAŁÓW SZKOLENIOWYCH 650 ZŁ

    Uczestnicy otrzymują certyfikat uczestnictwa.

    Warunkiem rezerwacji jest dokonanie wpłaty w wysokości 50% wartości kursu.

    Dokładna lokalizacja

    Sempre Group
    ul.Wiejska 13A Pruszków
    START: 9:30-15:30

    Kontakt

    szkolenia@sempreinfo.pl
    tel: 532 403 425, 601 273 637

    Strona internetowa

    http://www.cukieteria.pl/nowosci/4589-szkolenie-z-sugarcraftingu-tort-weselny-100516.html

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe