...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Credi Sensation 2016. Chlebem i Winem

    Prezentacje
    termin
    do
    lokalizacja
    Sobótka
    zasięg
    ogólnopolski

    • Pokazy wypiekowe na żywo • Najnowsze trendy, przełomowe produkty, inspirujące pomysły   • Automatyka, rozwiązania maszynowe i wspierające  • Wiodące surowce i dodatki cukiernicze   • Degustacja najlepszych kaw i herbat  • Wina z somme

    Gość specjalny:
    Beata Śniechowska —Live Cooking
    Zwyciężczyni 2. edycji polskiego MasterChef

    PROGRAM Credi Sensation 2016
    7 — 8 Września 2016   godz. 10:00 —16:00

    Namiot słoneczny
    10:00   Rozpoczęcie Credi Sensation: Chlebem i Winem
    11:00 —14:00   Victor —smak zwycięstwa i malinowa cudowna podróż, czyli live cooking z Beatą Śniechowską (w blokach czasowych)
    12:00 —12:25     Prelekcja „Prawo żywnościowe w zakresie oświadczeń żywieniowych i zdrowotnych oraz zarządzanie alergenami”. Dział Kontroli Jakości Credin
    12:30 —12:55     Prelekcja „Dlaczego reklama nie działa? 7 zasad budowania silnej marki”. Dział Marketingu Credin

    Przez cały czas trwania imprezy dostępne są ciepły bufet, bar kawowy oraz sommelier.

    Namiot wystawienniczy
    10:00 —16:00     Wystawa wiodących producentów branży piekarskiej i cukierniczej
    10:00 —14:00     Firma Master Cook - pokazy kulinarne z finalistą Masterchef
    10:00 —16:00     Prezentacja Chlebów Europy: bezglutenowe - Credin Dania,
    Credin Portugalia, Idun Norwegia, Sonneveld Holandia

    Credin Bakery Center — piekarnia szkoleniowa
    10:15 —15:00     Pokazy wypiekowe nowości w piekarni szkoleniowej
    Czystoziarnisty Whole&Pure Cud malina, Rodeo, Victor, Glu-System

     

    Dokładna lokalizacja

    Sobótka, ul. Czysta 6     

    Kontakt

    +48 605 446 983          
    pawel.piskorski@credin.pl

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe