...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • „AKADEMIA FOOD-LEX – jakość i bezpieczeństwo żywności”

    Konferencje
    termin
    do
    lokalizacja
    Serock
    zasięg
    ogólnopolski

    Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w „AKADEMII FOOD-LEX – jakość i bezpieczeństwo żywności”, która odbędzie się w dniach 24-25 maja 2017 r. w Serocku.

    W programie m.in.:

    • Nowości w systemach certyfikacji: FSSC 22000 v.4, IFS v.7, BRC v.7
    • Przewodniki Komisji Europejskiej dotyczące substancji dodatkowych, aromatów i enzymów
    • Prace legislacyjne z zakresu materiałów i wyrobów do kontaktu z żywnością istotne z punktu widzenia przedsiębiorstw spożywczych
    • Aspekty mikrobiologiczne w przemysłowej produkcji żywności
    • Aktualne prace Komisji Europejskiej z zakresu znakowania produktów spożywczych
    • Zanieczyszczenia żywności – akrylamid, estry 3-MCPD i inne zanieczyszczenia żywności
    • Prace urzędu EFSA istotne z punktu widzenia przemysłu spożywczego
    • Nierzetelne informacje o produktach spożywczych zamieszczane w mediach i portalach internetowych – możliwości obrony i dochodzenia swoich praw
    • Wytyczne Codex Alimentarius dotyczące wirusów w żywności - zapisy, na które warto zwrócić uwagę

     

    Lokalizacja: 24-25 maja 2017 r., Hotel Warszawianka, Jachranka 77, 05-140 Serock

    25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”

    Jak zwykle gwarantujemy najlepszych wykładowców, nieograniczoną możliwość dyskusji w czasie wykładów oraz podczas uroczystej kolacji!

    Kto powinien wziąć udział w konferencji?
    Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych - pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.

    Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl

    W przypadku pytań proszę o kontakt:
    Monika Jonczak, Dyrektor Marketingu
    tel.: +48 22 830 70 55, email: m.jonczak@pfpz.pl

     

    Dokładna lokalizacja

    Hotel Warszawianka, Jachranka 77, 05-140 Serock

    Kontakt

    m.jonczak@pfpz.pl

    +48 22 830 70 55

    Strona internetowa

    http://www.pfpz.pl

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe