...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Lukier królewski z Justyną Majewską

    Szkolenia
    termin
    do
    lokalizacja
    Karpacz
    zasięg
    lokalny

    Gotowi do wiosennego maratonu? To będzie intensywny bieg na same wyżyny! Przez 4 dni i 8 godzin każdego dnia Justyna Majewska pokaże jak osiągnąć szczyt umiejętności dekoratorskich!

    Zapraszam odważne osoby na słodką wyprawę w świat wyżyn lukru królewskiego. Naukę z dala od zgiełku miasta w pięknej górskiej panoramie. Przez 5 dni w niemal zamkniętym gronie dzielić będziemy swoją pasję. Najpiękniejsze słodkie dekoracje będą powstawać każdego dnia przez 8 godzin pod okiem mistrzyni specjalizacji - Justyny Majewskiej. 

    Program szkolenia

    1 dzień: "Kobieta w ogrodzie"

    Wykonanie z lukru postaci kobiety. Omówienie kolejnych faz wylewania lukru, jego gęstości i zastosowania. Miniaturowe róże wykonane w 3 różnych technikach, bukiety i kompozycje kwiatowe.

     

    Drugi dzień: "Tort zielony"

    Dwie różne techniki dekoracji Royal Icing - zaawansowany Oriental string work, Extension work.

     

    Trzeci i czwarty dzień: "Tardis"

    Zaawansowany trój warstwowy tort panelowy. W tym - projektowanie tortu przestrzennego, odlewanie dużych powierzchni z lukru, filigranowe panele, łączenie elementów.

     

    Po ukończeniu szkolenia uczestnicy otrzymują certyfikaty uczestnictwa, zabiorą ze sobą wiedzę i wykonane własnoręcznie pracę.

    UWAGA! 14.08. 2017 (poniedziałek) zaplanowany jest dodatkowy dzień szkolenia: podstawy lukru dla osób, które chcą wziąć udział w całości, lecz nie posiadają dużego doświadczenia z lukrem. Płatny oddzielnie.

    Informcje praktyczne:

    Ilość miejsc na szkolenie 8 (noclegowych 10). Pokoje w domku są 2 i 3 osobowe. Czas rezerwacji miejsc do końca maja. Rezerwacja ważna tylko przy wpłacie zaliczki.

    Royal Icing z Justyną Majewską

    Czas: 15.08-20.08.2017r

    Miejsce: Karpacz

    Koszt: całość szkolenia wraz z noclegiem na 5 dni: 1750 zł/os (bez posiłków)

     

    Dokładna lokalizacja

    Karpacz

    Kontakt

    justynamajewska098@gmail.com

    Strona internetowa

    https://www.facebook.com/JustynaMajewskaHagen/

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe