...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • 2017 Credi Sensation - Chlebem i Winem

    Prezentacje
    termin
    do
    lokalizacja
    Sobótka
    zasięg
    ogólnopolski

    W programie:
    - Najnowsze trendy, przełomowe produkty, inspirujące pomysły
    - Pokazy wypiekowe na żywo
    - Automatyka, rozwiązania maszynowe i wspierające
    - Wiodące surowce i dodatki piekarnicze
    - Degustacja najlepszych kaw i herbatWina z sommelierem

    Gość specjalny
    BEATA ŚNIECHOWSKA – LIVE COOKING
    Zwyciężczyni 2. edycji polskiego MasterChef
    Autorka inspirujących książek kucharskich
    Właścicielka wrocławskiej restauracji Motto Menu


    Program Credi Sensation 2017
    5 – 6 września 2017

    Godz. 10:00 – 16:00

    10:00 Rozpoczęcie Credi Sensation: Chlebem i Winem
    10:30 Pokaz wypieków: Jaglove
    11:30 Live Show z Beatą Śniechowską - cz. 1
    12:30 Pokaz wypieków: Foccacia
    13:00 Live Show z Beatą Śniechowską - cz. 2
    14:15 Panel prelekcji
      14:15 „Produkty bezglutenowe, w trendzie bez dodatku mąki pszennej – co powinieneś wiedzieć przystępując do produkcji?”
      14:30 „Piekarnia w sieci Internet, jak wykorzystać facebook jako narzędzie biznesowe”
      14:45 „Kasza jaglana – poznaj jej przewagi i zakochaj się w Jaglove”
    16:00 Zakończenie

    10:00-16:00 Dom Chleba – prezentacja pełnej oferty produktów piekarniczych, w tym nowości 2017

    Przez cały czas trwania imprezy dostępne są: napoje ciepłe i zimne, wina
    9:30-11:00 Zapraszamy na śniadanie
    od 11:30 Dostępny będzie bufet lunchowy

    Dokładna lokalizacja

    Sobótka ul. Czysta 6

    Kontakt

    +48 605 446 983
    pawel.piskorski@credin.pl

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe