...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Bezpłatny pokaz kulinarny - Nowe Trendy Ciasta Francuskiego

    Prezentacje
    termin
    lokalizacja
    Katowice
    zasięg
    lokalny

    Zapisz się już teraz na www.pask.pl - liczba miejsc ograniczona.

    Przygotowanie najlepszego ciasta francuskiego nie należy do łatwych. Przede wszystkim jest jednak czasochłonne i trwa w praktyce łącznie z oczekiwaniem niemal 12 godzin. Na powyższym pokazie przedstawimy jak skrócić ten czas, czyli jak prosto i szybko je przygotować z wykorzystaniem nowoczesnych technik. Pokaz będzie opierał się na produktach Maestra z esencją masła Delicate i Intensa przedsiębiorstwa Kruszwica S.A. W czasie pokazu odbędzie się również degustacja gotowego, wypieczonego ciasta.
    Nowa metoda sprawdzi się przede wszystkim wszędzie tam, gdzie ważny jest czas, precyzja i smak. Metoda doskonale zda egzamin np. na popularnych obecnie mobilnych punktach gastronomicznych tzw. food truckach. Odpowiada również wyzwaniom, przed jakimi stają profesjonalni kucharze: ograniczony czas i miejsce, food cost oraz poprawi jakość serwowanych dań. Pokaz poprowadzi mistrz cukiernictwa Thierry Ayel.

    - Pokaz dedykowany jest profesjonalistom z branży HoReCa i jest bezpłatny.
    - Liczba miejsc ograniczona - max 30 osób.
    - Czas pokazu - 3h
    - Zgłoszenia udziału w pokazie dokonuje się na stronie www.pask.pl
    - O udziale w pokazie decyduje koleność zgłoszeń na stronie
    www.pask.pl

    6 listopada w godzinach 10:00 - 13:00 UTC+01

     

    Dokładna lokalizacja

    Polska Akademia Sztuki Kulinarnej ul. Żwirki i Wigury 37, 43-190 Mikołow, Katowice, Poland

    Strona internetowa

    http://www.pask.pl

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe