...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Szkolenie „Naturalne lody rzemieślnicze – Sztuka lodziarska – poznaj tajniki włoskich Mistrzów”

    Szkolenia
    termin
    do
    lokalizacja
    Słupsk
    zasięg
    lokalny

    Planujecie otwarcie lodziarni? Prowadzicie już lodziarnię, a chcielibyście poszerzyć swą wiedzę na temat technologii produkcji i światowych trendów?

    Przygotowujemy w listopadzie cykl szkoleń teoretyczno-praktycznych „Naturalne lody rzemieślnicze – Sztuka lodziarska – poznaj tajniki włoskich Mistrzów”. Dzięki wiadomościom jakie zdobędziecie podczas szkolenia, będziecie mogli wprawić w zachwyt  swoich klientów czy zdobyć nowych – po prostu wyróżnić się wśród konkurencji.
     
    Mamy zaszczyt gościć w siedzibie naszej firmy w Słupsku włoskich mistrzów lodziarstwa Giacomo Schiavon i Matteo Casone, którzy poprowadzą cykl szkoleń w dniach 20 – 23 listopada 2017 r.


    Jest to niepowtarzalna okazja, aby poznać tajniki sztuki lodziarskiej z wykorzystaniem najnowszych technologii w maszynach produkcyjnych, poznać nowe możliwości, aby uszczknąć szczyptę wiedzy od najlepszych.

     [img]14322[/img]

    Giacomo Schiavon
    Od ponad 32 lat w branży lodziarskiej.
    Od ponad 20 lat właściciel własnych lodziarni.
    Niesamowity Mistrz, zdobywca wielu nagród, uznany na całym świecie.
    Do tego niesamowity człowiek o niewiarygodnej wiedzy i ogromnym doświadczeniu!
    https://www.youtube.com/watch?v=XIzAyuZJQkU

     [img]14323[/img]
    Matteo Casone
    W młodym wieku odkrył pasję do lodów. Szkolił się, zdobywał doświadczenie i rozwijał  swe umiejętności pod okiem samego Mistrza Giacomo Schiavon! Urodzony i wychowany w Bolonii , tam otworzył swoją pierwszą lodziarnię, a następnie przeniósł się do Australii.Od kilku lat uznawany za jednego z najlepszych w swojej dziedzinie!    

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe