...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Szkolenie: nowe trendy w ciastach francuskich

    Szkolenia
    termin
    , ,
    lokalizacja
    Łódź, Piaseczno, Pyskowice
    zasięg
    lokalny

    Kto najlepiej łączy te trzy słowa: szyk, styl i ciasto francuskie? Oczywiście pastry chef Thierry Ayel! Francuski mistrz zaprasza na swoje najnowsze szkolenia z ciasta listkującego. Nowe techniki skracające czas przygotowania klasyki francuskiego cukiernictwa i nowe produkty na miarę nowych czasów. Tego nie można przegapić :)

    Ciasta listkujące – francuskie i półfrancuskie – cieszą się na świecie niesłabnącą popularnością. Choć nie są kulinarną nowinką, a produktem z bogatą historią, od kilku lat w niezwykłym tempie rośnie grono ich zwolenników. Skąd ta nagła moda, która opanowała już większą część Europy i powoli wkracza do Polski? Odpowiedzią jest wciąż odkrywana uniwersalność tego produktu. Ciasta listkujące doskonale sprawdzają się w przygotowywaniu zarówno słodkich, jak i wytrawnych smakołyków. Szersze zastosowanie ciasta francuskiego to ogromna szansa dla każdej cukierni na poszerzenie oferty, zarówno jeśli chodzi o ciasta, jak i słodkie i słone przekąski.

    Aby w pełni wykorzystać potencjał tego ciasta, zapraszamy na warsztaty, które poprowadzi sławy francuski pastry chef Thierry Ayel, organizowane przez markę Kruszwica. W trakcie szkoleń cukiernicy i piekarze będą mieli okazję poznać przepisy przygotowane przez mistrza na zaskakujące odsłony mille feuille, Saint-Honore, croquet mosieur i inne wypieki. Uczestnicy warsztatów dowiedzą się też, w jaki sposób – dzięki wykorzystaniu nowoczesnych technik oraz margaryn z masłem Maestra Puff Pastry INTENSO i DELICATE – stworzyć idealne ciasto francuskie w bardzo krótkim czasie.

    Pierwsze szkolenie z ciasta francuskiego mistrz Thierry Ayel przeprowadził 6 listopada br. w Polskiej Akademii Sztuki Kulinarnej w Mikołowie, a kolejne wkrótce.

    HARMONOGRAM SZKOLEŃ Z THIERRY AYEL

    29 listopada 2017 – Łódź, Global
    6 grudnia 2017 – Piaseczno, Ambasador 92
    16 stycznia 2018  – Pyskowice, Polmarkus.

    Osobz zainteresowane udziałem w szkoleniach prosimy o kontakt pod nr tel. 606 802 949.

    Dokładna lokalizacja

    Łódź, Piaseczno, Pyskowice

    Kontakt

    606 802 949

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe