Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO w Gdańsku od kilku lat odpowiadają na potrzeby branży gastronomicznej, dynamicznie rozwijającej się na północy Polski. Kompleksowa oferta blisko 100 wystawców skierowana do przedstawicieli restauracji i barów oraz kawiarni, lodziarni, cukierni sprawia, że Targi co roku odwiedzane są przez około 3000 branżowych zwiedzających, szukających inspiracji na nadchodzący sezon. Ponad 70 % stanowią osoby podejmujące decyzje zakupowe w firmach. FOOD-to-GO są doskonałą okazją do prezentacji nowinek branżowych, produktów i usług, które usprawnią funkcjonowanie nadmorskiej gastronomii.
Tematem przewodnim 8. edycji Targów będzie bistro w polskiej odsłonie jako miejsce łączące restaurację, kawiarnię, cukiernię i bar, w którym można w przyjemnej atmosferze, ale szybko zjeść.
Dlaczego warto?
Ciekawy program towarzyszący, bogata oferta Wystawców oraz branżowi Odwiedzający to atuty Targów FOOD-to-GO.
- Impreza od wielu lat jest ważnym miejscem spotkań przedstawicieli branży gastronomicznej na północy Polski.
- Specjalnie przygotowane strefy tematyczne pozwolą każdemu Wystawcy na odnalezienie najbardziej optymalnego miejsca do zaprezentowania swoich produktów.
- Program Strefy Prezentacji i Warsztatów przygotowywany jest we współpracy z ekspertami z branży.
- Targi tworzone są przez zespół profesjonalistów, organizujących również Międzynarodowe Targi Wyposażenia Hoteli i Gastronomii HORECA® w Krakowie. Dzięki temu mogą Państwo liczyć na korzystną ofertę udziału w obu imprezach i jeszcze lepiej dotrzeć do branży gastronomicznej zarówno północnej, jak i południowej Polski.