...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Szkolenie “Produkcja żywności ekologicznej...”

    Szkolenia
    termin
    lokalizacja
    Brzoza (k. Bydgoszczy)
    zasięg
    lokalny

    Jednodniowe szkolenie - “Produkcja żywności ekologicznej – z czym to się je? Jak zamienić ideę w biznes” - poprowadzą Karol Przybylak (redaktor naczelny Biokuriera) oraz Mariusz Florek (konsultant biznesowy i współwłaściciel firmy działającej na rynku żywności eko). Wiedza zaprezentowana zostanie w przystępnej i nastawionej na praktykę formie. Każdy uczestnik otrzyma popartą wieloletnim doświadczeniem wiedzę, poświadczoną certyfikatem.

    Po szkoleniu będziesz wiedzieć:

    • jak przygotować swoją firmę do certyfikacji eko,

    • jaka jest sytuacja na ekorynku,

    • w jaki sposób przygotować strategię wejścia na ekorynek

    • na co zwrócić uwagę w marketingu ekoproduktów


    Program szkolenia:

    1. Eko-rynek w pigułce

    • Ekologiczna produkcja rolna

    • Przetwarzanie produktów rolnictwa ekologicznego

    • Certyfikacja i kontrola produkcji

    • Znakowanie produktów ekologicznych (BIO, EKO, znaki graficzne)

    • Wymogi prawne regulujące przetwarzanie produktów rolnictwa ekologicznego

    2. Eko-rynek w liczbach

    • Polski i światowy rynek produktów ekologicznych

    • Struktura eko-rynku w Polsce

    • Badania konsumenckie

    • Najważniejsze trendy rynkowe

    3. ABC certyfikacji z punktu widzenia producenta produktów ekologicznych

    • Audyt „0”

    • Przygotowanie firmy do audytu

    • Niezbędne dokumenty wymagane przy audycie (przykładowe wzory)

    • Podwykonawstwo

    • Produkcja konwencjonalna i ekologiczna – organizacja logistyki w przedsiębiorstwach wytwarzających produkty ekologiczne i konwencjonalne

    4. Organizacja procesu sprzedaży produktów ekologicznych

    • Projektowanie i wprowadzanie na rynek eko-produktów

    • Proces ustalania cen sprzedaży

    • Budowa kanałów dystrybucji

    • Sprzedaż zagraniczna

    5. Efektywna komunikacja i marketing produktów ekologicznych

    • Wykorzystanie mediów do komunikacji z odbiorcami końcowymi

    • Projektowanie treści przekazu reklamowego: dobre przykłady komunikowania walorów użytkowych i jakości produktów

    • Promocja sprzedaży

    • Najważniejsze wydarzenia na rynku eko-produktów

    • Targi, konferencje

    6. Podsumowanie, pytania i dyskusja.

     

    Prowadzący:

    Karol Przybylak – redaktor naczelny Biokuriera – pierwszego periodyku na rynku polskim poświęconemu tematyce ekologicznej. Ceniony ekspert w zakresie budowania procesów komunikacji, promocji i reklamy na rynku produktów ekologicznych. Organizator wielu szkoleń i seminariów poświęconych branży ekologicznej.

    Mariusz Florek – niezależny konsultant w zakresie podnoszenia efektywności sprzedaży w przedsiębiorstwach. W ciągu blisko 20-letniej działalności zrealizował kilkadziesiąt projektów doradczych, w tym kilka w branży spożywczej. Współwłaściciel firmy produkującej żywność ekologiczną.

    Produkcja żywności ekologicznej – z czym to się je? Jak zamienić ideę w biznes?

    Termin: 1 marzec

    Godz.: 9.00-16.45

    Miejsce: Hotel Brzoza, ul. Bydgoska 34, Brzoza (k. Bydgoszczy)

    Koszt: 595 zł (termin płatności do 28.02.2018)

    Koszt szkolenia obejmuje: przerwy kawowe, lunch, materiały szkoleniowe, certyfikat.

    Więcej informacji i formularz zgłoszeniowy >>> KLIK!

    Uwaga! Liczba miejsc ograniczona!

    Dokładna lokalizacja

    Hotel Brzoza, ul. Bydgoska 34, Brzoza (k. Bydgoszczy)

    Strona internetowa

    http://biokurier.pl/akcja-promocyjna/akademia-biokuriera-zaprasza-szkolenie-produkcja-zywnosci-ekologicznej-czym-sie-je-zamienic-idee-biznes/

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe