...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Szkolenie z Danielem Alvarezem: "Sweet Devotion" - cukiernictwo wypiekowe

    Szkolenia
    termin
    do
    lokalizacja
    Łódź
    zasięg
    lokalny

    Wyjątkowe spotkanie z hiszpańską gwiazdą cukiernictwa, autorem książki "Sweet Devotion" Danielem Alvarezem - laureatem wielu konkursów cukierniczych: m.in. Les Croquembouches w Paryżu, Best Pastry Chef of Spain 1999, zdobywcą Złotego Medalu mistrzostw Euro American Pastry 2000 i członkiem hiszpańskiej drużyny Pucharu Świata w 2005 i 2007 roku. Jego mille feuille, croissant i panettone zdążyły już obrosnąć legendą nie tylko wśród klientów odwiedzających jego cukiernię DALUA w Hiszpanii, ale także przez profesjonalistów i pasjonatów cukiernictwa z całego świata, którzy licznie przyjeżdżają na jego kursy. 

    Podczas 3 dni zaawansowanego szkolenia praktycznego uczestnicy zgłębią tajniki wypieku:

    • panettone

    • brioche

    • bostock

    • kouglof

    • croissantów

    • odwróconego ciasta francuskiego

    • donutów

    • kouign amann - bretońskiego ciasta maślanego

     

     

     

     

    Dokładna lokalizacja

    Szkoła Ashanti, ul. Sienkiewicza 82/84, 90-318 Łódź

    Strona internetowa

    http://www.ashanti.pl/pl/szkolenia

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe