...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Szkolenie PODSTAWY LODZIARSTWA

    Szkolenia
    termin
    , , , , ,
    lokalizacja
    Pomiechówek
    zasięg
    lokalny

    Cykl szkoleń z firmą Comprital 

    Zapraszamy do cyklu szkoleń podstawowego z zakresu produkcji lodów.

    Szkolenie jednodniowe  w godzinach 10:00-15:00

    Ilość miejsc ograniczona

     

    zajęcia teoretyczne 

    - podstawy technologii produkcji lodów  

    - składniki lodów i ich funkcje

    - bilansowanie mieszanki 

    - struktura lodów  

    - wady lodów 

    - rodzaje komponentów do lodów  

    - dobór i zastosowanie 

                    

    zajęcia praktyczne            

    - proces pasteryzacji

    - produkcja lodów mlecznych 

    - produkcja  sorbetów, lodów owocowych 

    - wykładanie lodów z frezera  

    - kompozycje smakowe 

    - dekorowanie kuwet  

     

     

     

     

    Dokładna lokalizacja

    ATHENAEUM
    Stanisławowo 52C, 05-180 Pomiechówek 

    Kontakt

    Zapisy przyjmowane są  na email: biuro@comprital.pl

    Strona internetowa

    https://comprital.pl/szkolenia/

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe