...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Kawa

  • Wynajem długoterminowy receptą na zmniejszanie kosztów operacyjnych w HoReCa

    Wynajem długoterminowy receptą na zmniejszanie kosztów operacyjnych w HoReCa 0

    W branży HoReCa każdy rozsądny przedsiębiorca dąży do osiągnięcia możliwie największych zysków przy jednoczesnym utrzymaniu jak najwyższego standardu obsługi klienta. Jednym z najważniejszych wyzwań, przed jakimi stoją restauracje, kawiarnie i hotele, jest ograniczenie kosztów operacyjnych bez uszczerbku na jakości usług.

    więcej
  • Jak konkretne kolory jedzenia wpływają na nasz apetyt?

    Jak konkretne kolory jedzenia wpływają na nasz apetyt? 0

    Kolory jedzenia mają znaczący wpływ na nasze doznania smakowe i apetyt. Choć często nie zdajemy sobie z tego sprawy, barwy potraw mogą skłaniać nas do jedzenia większych ilości, wpływać na nasze wybory żywieniowe oraz kształtować naszą percepcję smaku. Badania naukowe oraz doświadczenia z zakresu psychologii jedzenia dowodzą, ż

    więcej
  • Pigwa z Paryża

    Pigwa z Paryża 0

    Grecki producent mieszkający we Francji sprzedaje konfitury, likiery i galaretki z pigwy. Nazwał swoją, założoną w 2021 roku firmę Un coing de Paris (Pigwa z Paryża), a do produkcji takiego asortymentu skłonił go … spacer po stolicy Francji.

    więcej
  • Ceny kakao i cukru rosną. Czy to oznacza koniec ery taniej czekolady?

    Ceny kakao i cukru rosną. Czy to oznacza koniec ery taniej czekolady? 0

    Ceny kakao i cukru osiągnęły bezprecedensowy poziom, co stanowi wyzwanie zarówno dla producentów czekolady, jak i konsumentów. Ponieważ ceny kakao osiągnęły rekordowy poziom z powodu problemów z dostawami w Afryce Zachodniej i deficytów cukru pogłębionych przez niesprzyjające warunki pogodowe, koszty produkcji czekolady rosną.

    więcej
  • KPO dla branży HoReCa; do podziału 1,2 mld zł

    KPO dla branży HoReCa; do podziału 1,2 mld zł 0

    Ministerstwo Funduszy i Polityki Regionalnej ogłosiło w środę nabór wniosków na dotacje dla branży hotelarskiej, gastronomicznej i cateringowej (HoReCa) oraz turystycznej i kulturalnej w ramach Krajowego Planu Odbudowy. W ramach tego naboru do rozdysponowania jest 1,2 mld zł.

    więcej
  • Najlepsza kawa? Taka, jaka nam smakuje!

    Najlepsza kawa? Taka, jaka nam smakuje! 0

    Nic tak nie pasuje tak do świetnego ciastka lub deseru jak kawa. Podobnie jak w polskim cukiernictwie, również w branży kawowej zaszła ewolucja. Barista i profesjonalny ekspres stały się ważnym elementem wielu kawiarni. A świadomy konsument poszukuje smaku nie tylko na talerzu, lecz również w filiżance.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe