
Przedsiębiorco, płacz i płać 0
Organizacja Pracodawcy RP alarmuje: zwiększenie składki rentownej po stronie pracodawcy do 6,5% pogorszy kondycję finansową firm.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Organizacja Pracodawcy RP alarmuje: zwiększenie składki rentownej po stronie pracodawcy do 6,5% pogorszy kondycję finansową firm.
więcejW przyszłym roku czeka nas seria kontroli etykiet pod kątem znakowania substancji dodatkowych dozwolonych do stosowania w żywności. GIS planuje przebadać 4770 próbek środków spożywczych.
więcejJak wykorzystać kreatywność klientów i przy okazji zaoszczędzić na inwestycjach związanych z przeprowadzeniem drogich badań rynku? Odpowiedź daje crowdsourcing, choć nie jest to metoda pozbawiona minusów.
więcejNie posiadasz jeszcze wdrożonego systemu HACCP? Może zrobić to samodzielnie za pomocą platformy internetowej HACCP-ONLINE.com.pl. Do głównych zalet takiego rozwiązania można zaliczyć niskie koszty, krótki czas wdrożenia i tworzenia dokumentacji
więcej- Regularne podwyżki benzyny bardzo nam doskwierają - mówi Stefan Putka, właściciel warszawskiej piekarni w czwartkowym "Metrze".
więcejJuż ruszył HACCP ONLINE, czyli platforma dla wszystkich przedsiębiorców z branży spożywczej, którzy nie mają czasu na zewnętrzne szkolenia i przygotowanie wymaganej dokumentacji z HACCP
więcejZa 3 lata wejdą w życie unijne przepisy, które regulują zakres informacji na etykietach wyrobów - poinformował podczas V Konferencji Piekarskiej (8 listopada) główny inspektor IJHAR-S Stanisław Kowalczyk.
więcej