25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Jutro pączkowe szaleństwo ogarnie Polaków, a dzisiaj w nocy ogarnie cukierników, którzy będą musieli zmierzyć się z ogromną produkcją. Dla wszystkich, którzy chcą zaoferować swoim klientom coś nowego, przyjaznego dla zdrowia, proponujemy sprawdzoną recepturę cukiernika Piotra Burzawy.
W poniedziałek 16.01.2012r. Telewizja Polska wyemitowała kolejny odcinek programu reportersko- interwencyjnego "Celownik". Materiał "Ile chleba w chlebie"? uderzył w naszą branżę.
Od ponad roku firma Winkler Wachtel organizuje cykliczne seminaria dla piekarzy i cukierników z zagadnień technologii chłodniczej, które niezmiennie cieszą się dużym ich zainteresowaniem. Kolejne z rzędu seminarium odbyło się na początku grudnia 2011 r.
Chcesz dopingować naszą reprezentację w finałowej rozgrywce o Puchar Świata w Piekarstwie? Jest okazja. Stowarzyszenie Piekarzy RP zaprasza do wspólnego wyjazdu.
Od poniedziałku 16 stycznia do 26 lutego rusza akcja "Weź paragon". W ramach akcji inspektorzy skarbowi skontrolują sklepy, bary i restauracje w miejscowościach turystycznych.
Dynamiczne, każdego roku urozmaicane pod wieloma względami i rozwojowe – takie są Expo Sweet, które po raz 4. inicjują sezon targowy. I w tym roku branże lodziarska, cukierniczo-piekarska znajdą u nas pełny przegląd nowości i zapowiedzi tego, co będzie obowiązywać w 2012 roku.
Mała Akademia Mistrzostwa Zawodowego zainaugurowała sezon 2012 styczniowym seminarium. Organizatorem spotkania była firma Eco Trade. Gliwicka firma nie pierwszy raz włączyła się w organizację szkoleń.