Kolejny raz firma Prodotti Stella zaprasza na seminarium poświęcone prezentacji tegorocznych nowości oraz pomysłów związanych z ich promocją w lodziarni.
Początek sezonu lodziarskiego jak zwykle obfituje w wydarzenia związane z prezentacją nowych produktów organizowane przez producentów komponentów do lodów. Nie inaczej jest z firmą Prodotti Stella, która w ubiegłym roku ruszyła z projektem „Le vie dell’eccellenza” (Drogi do doskonałości). Ma on na celu poszukiwanie nowych niepowtarzalnych smaków świata, które zostaną później odpowiednio skomponowane i zawarte w lodach.
Z okazji tegorocznych Piłkarskich Mistrzostw Europy Prodotti Stella przy udziele technologów z Włoch przybliży nam receptury lodowych kompozycji związane z tym tematem.
Terminarz prezentacji:
13.03. Lublin
Hotel Kmicic
Zemborzyce Dolne 62
14.03. Rzeszów
Hotel Villa Riviera
Al. Sikorskiego 118
15.03. Kraków
CROWN PIAST HOTEL&PARK
ul. Radzikowskiego 109
16.03. Katowice
Siedziba firmy „CREAM”
ul. Kolejowa 17, Katowice
Początek prezentacji godz. 11.00
Przewidywane zakończenie godz. 14.00
Potwierdzenie przybycia telefonicznie lub drogą mailową u Przedstawicieli:
wradkowiak@prodottistella.it, 693 809 890
oraz rwarzecha@prodottistella.it, 609 708 720