...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Mistrz Dekoracji, materiał promocyjny

Mistrz Dekoracji powraca

Po kilku latach przerwy i w nowej odsłonie wraca długo wyczekiwany magazyn dekoratorek oraz właścicieli pracowni tortów i nie tylko.

Dziękujemy wszystkim osobom zaangażowanym w powstanie Mistrza Dekoracji, autorkom tutoriali i naszym rozmówczyniom. Dzięki Wam to wydanie jest szczególnie inspirujące, słodkie i niezwykłe. Dziękujemy również naszym Parterom, kórzy nam zaufali. 

To ekskluzywne wydanie specjalne skierowane zarówno dla pasjonatów jak i profesjonalistów słodkiej branży. Na ponad 100 stronach znalazły się tutoriale mistrzyń dekoracji, jak też receptury na ciasta i desery. Wśród propozycji także słodkości specjalistyczne, w tym bezglutenowe i wegańskie.

 

 

Z propozycji autorek skorzystają z powodzeniem osoby początkujące, jak też te bardziej zaawansowane. Oprócz tego, przeczytacie także dwie inspirujące rozmowy z osobistościami branży. Kinga Jakimowicz opowiada o tym, jak zmieniła się oferta pracowni na przestrzeni ostatnich lat, co zweryfikowała pandemia, jakie są aktualne trendy i składniki sukcesu. Z Martą Chruściel odkrywamy kulisy fenomenu jej pracowni, Balonowa Mama. Czy udział w programie telewizyjnym jej pomógł? Dlaczego stroni od zleceń weselnych? A także za co kocha pieczenie ciast i jak zaczęła się jej słodka przygoda. Zapraszamy do lektury!

Pełne wydanie dostępne jest jedynie w wersji drukowanej.

Kup numer >

Pobierz wersję demo (15MB) > 



Spis treści

Rozmowa Mistrza Dekoracji
Jeszcze słodsza branża – rozmowa z Kingą Jakimowicz
Fenomen Balonowej Mamy – rozmowa z Martą Chruściel

Tutoriale
Gwiazdkowa tarta pistacjowa
Pierwsza gwiazdka
Tort w stylu lambeth
Magia świąt na ciasteczku
Bezglutenowy sernik królewski
Świąteczny dziadek do orzechów
Winter wedding cake
Wegańska monoporcja gruszka/marcepan
Piernikowy ludzik
Tort malowany – zimowy niedźwiadek
Świąteczny tort makaronikowy
Słodka misja Sherlocka Holmesa
Monoporcja choinka
Reniferek w stroju mikołaja
Tort świąteczny
Płatek śniegu
Rolada ruby

Pod kątem biznesu
Przegląd produktów//Tutaj się zaopatrzysz

 


Partnerzy wydania:

Aleksander-Print
Axon Food
Barry Callebaut Polska
Carotex
Daisy Decor
Food Colours
Irca Group
Kalamu
Mankiewicz
Miniowelove
PAN Centrum Słodkiej Dekoracji
PapilArt
Pi-nuts
Plus
Podkładycukiernicze.pl
Republika Smaku
Terravita
Torcik.net
Vands
 

Werska demo w wersji online

  

Bieżące wydanie czasopisma

Jaki kształt tortu będzie modny w tym sezonie? Czy w piekarni można serwować drinki i koktajle? Co sprawia, że dubajska czekolada trafiła w upodobania konsumentów?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji