...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Winterhalter, materiał promocyjny

Nie sposób nas nie zauważyć!

Winterhalter był obecny na międzynarodowych targach gastronomicznych EuroGastro dedykowanych profesjonalistom branży HoReCa. Nasze stoisko, największa jak dotąd aranżacja przestrzeni, stało się obowiązkowym punktem na mapie targów.

Rozmach, nowoczesny design i różnorodność stref tematycznych sprawiły, że nie sposób było przejść obok obojętnie. Czy jesteśmy zadowoleni? Tak, bardzo.

Stoisko podzielone na kilka stref – każdy znalazł coś dla siebie
Przestrzeń została zaprojektowana tak, by odpowiadać na potrzeby różnych grup odwiedzających. Strefa ekspozycyjna przyciągnęła restauratorów, hotelarzy i szefów kuchni, którzy mieli okazję zobaczyć najnowsze technologie Winterhalter w akcji. Prezentowaliśmy nasze flagowe zmywarki oraz innowacyjne rozwiązania w zakresie higieny i optymalizacji kosztów w gastronomii.

Z kolei w strefie restauracyjnej prawdziwe show dał Łukasz Konik, który wraz z Adamem Wawerem nie tylko gotował na najwyższym poziomie, ale też udowadniał, że dobra kuchnia zaczyna się od czystych naczyń. Nie zabrakło kulinarnej gwiazdy – kaczka w jego wykonaniu zdobyła uznanie nawet najbardziej wymagających gości!

Miłośnicy wina znaleźli swoją przystań w strefie Win Niemieckich, gdzie rozmowy o idealnym szkle do serwowania trunków przeplatały się z degustacjami. Nie można zapomnieć o strefie spotkań, w której przez cały czas tętniło życie. Znajomi, klienci i partnerzy marki Winterhalter wpadali porozmawiać, wymienić się doświadczeniami i podyskutować o przyszłości gastronomii.

 

Nagroda Expo 2025 Quality & Innovation dla Winterhaltera!
Nasze innowacyjne podejście i nieustanne dążenie do doskonałości zostały docenione – Winterhalter otrzymał nagrodę Expo 2025 Quality & Innovation. Prestiżowe wyróżnienie odebrała na scenie Joanna Sobczyk, Prezes Winterhalter Polska, podkreślając, że nowoczesne technologie i najwyższa jakość to fundamenty, na których marka buduje swoją pozycję na rynku.

Sukces na całej linii
EuroGastro 2025 pokazało, że Winterhalter nie tylko wyznacza standardy w dziedzinie profesjonalnego mycia naczyń, ale również buduje silne relacje z branżą gastronomiczną. Targi były dla nas doskonałą okazją do zaprezentowania innowacji, inspirujących rozmów i spotkań z partnerami. Już teraz zapraszamy na nasze stoiska podczas kolejnych ważnych imprez dla branży gastronomicznej, które w tym roku są jeszcze przed nami!

Bieżące wydanie czasopisma

Czy tej wiosny raczej postawić na bezcukrowe czy wegańskie cukiernictwo? Jak smakuje chleb na Greenpoincie? W jakiej formie pascha powinna zagościć w witrynie?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji