...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , IBIS, materiał promocyjny

Nowoczesna technologia w standardzie – panele dotykowe w miesiarkach i piecach elektrycznych

W odpowiedzi na rosnące potrzeby branży piekarniczej oraz oczekiwania naszych klientów, wprowadziliśmy nowoczesne panele dotykowe jako standardowe wyposażenie miesiarek oraz pieców elektrycznych – bez żadnych dodatkowych opłat.

Dzięki intuicyjnym panelom obsługa urządzeń staje się jeszcze prostsza, szybsza i bardziej precyzyjna. Przejrzysty interfejs pozwala na łatwe sterowanie parametrami pracy, wybór programów oraz pełną kontrolę nad procesem wypieku czy mieszania.


przybliż >

 

To rozwiązanie, które zwiększa komfort codziennej pracy, poprawia powtarzalność produkcji i wpływa na jej wydajność. Co ważne – wprowadzając tę technologię do standardu, nie wiążemy jej z żadnymi dodatkowymi kosztami dla naszych klientów.

W standardowym wyposażeniu pieców elektrycznych IBIS znajduje się nowoczesny, 7-calowy panel dotykowy GTOUCH, który znacząco podnosi komfort obsługi urządzenia. Przejrzysta i intuicyjna struktura menu sprawia, że sterowanie piecem jest niezwykle proste – zarówno dla doświadczonych piekarzy, jak i nowych użytkowników.

System GTOUCH oferuje szereg zaawansowanych funkcji:
• Intuicyjny interfejs gwarantuje łatwe i wygodne sterowanie piecem.
• Licznik zużytej energii elektrycznej pozwala na precyzyjne monitorowanie efektywności energetycznej.
• Rejestr historii 100 cykli pracy umożliwia analizę i weryfikację procesów pieczenia.
• Możliwość przypisania zdjęcia produktu do programu ułatwia identyfikację wypieków.
• Ustawienie wygaszacza ekranu, np. z logo firmy, wspiera branding i personalizację urządzenia.
• Funkcja ECO (tryb czuwania) minimalizuje zużycie energii w stanie bezczynności.
• Aktualizacja oprogramowania i kopiowanie programów przez port USB zapewniają łatwe zarządzanie i serwisowanie.
• Awaryjne sterowanie komorą wypiekową dostępne w przypadku usterki ekranu dotykowego.
• Zdalna kontrola i zarządzanie jednym lub wieloma piecami w sieci zwiększają elastyczność produkcji.
• Zintegrowane sterowanie komorą garowniczą usprawnia proces przygotowania do wypieku.
• Zakres regulacji temperatury do 270°C, opcjonalnie do 320°C, dostosowany do różnych rodzajów pieczywa.
• Funkcja dzielenia czasu wypieku na 3 etapy z różnymi temperaturami pozwala na precyzyjne dostosowanie procesu.
• Sygnały dźwiękowe i kody błędów informują o błędnych ustawieniach parametrów i zakłóceniach pracy.

Stawiamy na innowacje, które realnie wspierają rozwój piekarni – teraz nowoczesne rozwiązania są dostępne od ręki, bez dopłat i kompromisów. 

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Od fermentacji i fizjologii, przez kamienne kajzerki i kardamonki, po mango, piecowe wybory i lukrowane truskawki - nowy Mistrza Branży na urlop!

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji