...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Przerywamy milczenie w gastronomii! Najbardziej merytoryczna konferencja już w październiku!

Food cost, alkoholizm na kuchni, ESG i raportowanie niefinansowe, słabe warunki pracy dla pracowników, obsługa klienta biznesowego, aktywna sprzedaż w restauracji, motywacja w biznesie – najtrudniejsze wyzwania i problemy dla branży gastronomicznej. Może być gorzej? Otóż nie! Przerywamy milczenie!

Już 9 października w sercu Śląska, w historycznej Fabryce Porcelany w Katowicach, odbędzie się najbardziej merytoryczna konferencja gastronomiczna tego roku. To wydarzenie, na które czeka cała branża, a Ty nie możesz go przegapić!

Dlaczego warto być z nami?

Eksperci i Liderzy: Na scenie wystąpią czołowi eksperci i liderzy biznesowi, a także naukowi. Wystąpią: Paweł Gruba, Alina Markiewicz, Patrycja Brychcy, Maciej Możejko, Marcin Frąckowiak, Anna Adamus-Matuszyńska, Krzysztof Cieślikowski, Jakub Osmólski, Wioletta Iwanicka – Richter oraz Ewa Stankowska.

Inspirujące Prelekcje: Nasi prelegenci to uznane autorytety, którzy podzielą się praktycznymi rozwiązaniami, gotowymi do wdrożenia w Twojej restauracji. Każde wystąpienie trwa tylko 25 minut – maksimum wartości w minimalnym czasie.

Networking na Najwyższym Poziomie: Spotkaj się z innymi liderami branży, wymień doświadczenia i nawiąż cenne kontakty biznesowe. Dodatkowo, Dzięki aplikacji meeting15 na konferencji będziesz mógł zdać pytanie prelegentowi, umówić się na spotkanie z uczestnikami, wymienić się wizytówkami z prelegentami.

Przerwy Kawowe i Lunchowe: Gwarantujemy nie tylko inspirującą atmosferę, ale także doskonałą kawę i lunch. To doskonała okazja do swobodnych rozmów i wymiany pomysłów. After Party: Po intensywnym dniu pełnym wiedzy i inspiracji zapraszamy na niezapomnianą imprezę! To idealny moment, aby zrelaksować się i nawiązać nowe znajomości w nieformalnej atmosferze.

Konferencja z sercem: Twój bilet, ich uśmiech - zakup biletu na naszą konferencję to nie tylko dostęp do wyjątkowego wydarzenia, ale także wsparcie dla dzieci i młodzieży w Polsce. Każdy bilet przyczynia się do wsparcia programu Pajacyk.

Nie może Ciebie zabraknąć! To Twoja szansa na zdobycie wiedzy, która może odmienić Twój biznes. Nie przegap tej wyjątkowej okazji i dołącz do liderów polskiej gastronomii. Dołącz na www.konferencjagastronomii.com

Już 9 października w sercu Śląska, w historycznej Fabryce Porcelany w Katowicach, odbędzie się najbardziej merytoryczna konferencja gastronomiczna tego roku. To wydarzenie, na które czeka cała branża, a Ty nie możesz go przegapić!

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj nowe trendy, takie jak kakao ceremonialne, zainspiruj się recepturami finalistów Mistrzostw Polski na Pralinę, dowiedz się jak tworzyć praliny.

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji