Jakie smaki, składniki i idee będą kształtować świat czekolady w nadchodzącym roku? Callebaut przygotował raport, który pomoże szefom, rzemieślnikom i pasjonatom czekolady odpowiedzieć na potrzeby świadomych konsumentów i wyprzedzać trendy.
Podobne artykuły
Trendy w czekoladzie na 2024 rokPasja i prostota receptą na CZECOladowy sukcesCzekolada – kierunki rozwojuOparty na analizie opinii 11 700 konsumentów, ekspertów i trendwatcherów z różnych zakątków globu, raport to nie tylko przewidywania – to konkretne inspiracje, które można wdrożyć już dziś.
Znajdziesz w nim m.in.:
- nowe kierunki smakowe i składnikowe
- rosnące znaczenie zrównoważonego podejścia
- przykłady działań z rynków światowych
Pobierz raport i dowiedz się, jak kształtuje się przyszłość czekolady: https://bit.ly/4kBVXXr