...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Wiesheu Polska, materiał promocyjny

Targi iba 2025: Rozwiązania koncepcyjne bardziej poszukiwane niż kiedykolwiek

Rozwiązania piekarnicze od sklepów i piekarni po te dedykowane produkcji rzemieślniczej były głównym tematem wspólnego wystąpienia na targach iba marek WIESHEU, WACHTEL i Atollspeed. Grupa w Düsseldorfie zaprezentowała swoją skoncentrowaną wiedzę specjalistyczną w zakresie technologii konwekcyjnej, pokładowej i hybrydowej.

W ciągu pięciu dni targów stało się jasne, że dziś holistyczne rozwiązania systemowe są bardziej poszukiwane niż kiedykolwiek w branży. „Nasza koncepcja kompleksowych rozwiązań piekarniczych z jednego źródła, pod markami WACHTEL, WIESHEU i Atollspeed wzbudziła duże zainteresowanie odwiedzających. Pozwoliło nam to nawiązać obiecujące kontakty zarówno na poziomie krajowym, jak i międzynarodowym” - mówi Marcus Gansloser, dyrektor zarządzający WIESHEU i WACHTEL.

 


Dzięki wysokiej klasy piecom pokładowym marka WACHTEL kieruje swoją ofertę do piekarni rzemieślniczych i małych zakładów produkcyjnych. Ze swoimi piecami konwekcyjnymi WIESHEU koncentruje się na wypiekaniu w dyskontach, marketach sieciowych i sklepach typu convenience, ale też w innych punktach sprzedaży, w tym w cukierniach i piekarniach. Szybkie urządzenia z serii Atollspeed łączą w sobie gorące powietrze, ciepło uderzeniowe i mikrofale ułatwiające przygotowywanie gorących przekąsek, co czyni je idealnym uzupełnieniem parku urządzeń piekarniczych w piekarniach z formatem szybkiego bistro, stacjach benzynowych, sklepach ogólnospożywczych lub restauracjach. „Spoglądamy wstecz na ostatnie kilka targowych dni z optymizmem” - dodaje Gansloser.

 

Bieżące wydanie czasopisma

Chleb z automatu, karmel we krwi, chałka z TikToka, tort jak mit, tarty z duszą, kawiarnia w Spodku i zakupy jednym kliknięciem...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji