Karolina i Piotr to rolnicze małżeństwo, które od 2018 uprawia 2,5 hektarową malinowo-jeżynową plantację w Twardocicach (Dolny Śląsk). Plantacja położona jest na Pogórzu Kaczawskim w Geoparku UNESCO Krainie Wygasłych Wulkanów, a idealny punkt widokowy plantacji stanowi Ostrzyca – największy wygasły wulkan w Polsce.
Ich plantacja jest też świetną atrakcją turystyczną na mapie okolicy, a zwłaszcza latem, gdzie na krzewach robi się czerwono od dojrzałych owoców malin. Wówczas właściciele otwierają szerzej bramę wejściową, by móc zaprosić wszystkich na hucznie organizowane SAMOZBIORY, które cieszą się ogromnym zainteresowaniem turystów oraz stałych klientów.
Karolina i Piotr posiadają również swoją przetwórnię. Są producentami produktów słodzonych jak i BEZ cukru, które wytwarzane są w tradycyjny sposób - z krótkim składem, bez polepszaczy i niepotrzebnych dodatków - to ich ZDECYDOWANIE wyróżnia od innych!
Polecamy Ci zbłądzić do Twardocic, by przeżyć totalną malinoterapię – terapię dla oczu, ciała i duszy. Obcowanie z naturą, dźwiękami przyrody i zapachami natury w letnie dnie tworzy niezapomniany urok, wyciszenie organizmu i relaks - od którego nie uciekniesz, a do którego będziesz wracać TU co roku!
Variegato malinowe - polewa do lodów, 1 kg w praktycznym opakowaniu
- Produkt wytworzony z malin, prosto od rolnika.
- Nie zamarza w temperaturze -12 do -14 stopni Celsjusza.
- Krótki skład, który zdecydowanie wyróżnia się na tle innych producentów.
- Charakteryzuje się intensywnym zapachem oraz unikatowym smakiem polskiej maliny.
- Variegato nie tylko sprawi, że wraz z Twoimi lodami będzie się ciągnęła aksamitna,
- malinowa smuga, ale też podbije kubki smakowe odbiorców.
- Polewa również nadaje się do gofrów, naleśników, owsianek, oraz do lodów świderków.