...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

Konferencja PFPŻ ZP: Bezpieczeństwo opakowań do żywności

Polska Federacja Producentów Żywności zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej pt.:„Bezpieczeństwo opakowań do żywności”. Konferencja odbędzie się 26 czerwca 2014 r. w Warszawie w Hotelu Marriott.

Konferencja poświęcona będzie następującym zagadnieniom:
- Prace legislacyjne w zakresie bezpieczeństwa opakowań żywności.
- Praktyczne podejście do realizacji wymagań w zakresie dokumentacji dla materiałów i  wyrobów z tworzyw sztucznych przeznaczonych do kontaktu z żywnością.
- Badania laboratoryjne i dokumentacja niezbędna dla materiałów i wyrobów z papieru i tektury oraz wyrobów z metali i stopów.
- Kary za stosowanie w przemyśle spożywczym lub wprowadzanie do obrotu opakowań niezgodnych z wymaganiami prawnymi.

Przy rejestracji do 23 maja 2014 r. 10% zniżki 

25% zniżki dla prenumeratorów „Food-Lex”


Kto powinien wziąć udział w konferencji?
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla specjalistów, kierowników i pracowników działów kontroli jakości i bezpieczeństwa żywności, technologów, firm opakowaniowych.

Kontakt:
Monika Jonczak, dyrektor marketingu
tel.: 22 830 70 55,
e-mail: m.jonczak@pfpz.pl

Więcej informacji na www.pfpz.pl

Bieżące wydanie czasopisma

Masa makowa i marcepanowa do ciast i nie tylko. Wszystko o migdałach. Wigilijny chleb, czyli opłatek. Jak planować pracę, by zapobiec przedświątecznej gorączce.

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji