...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AS

Targi FOOD-to-GO kolejny raz zaskakują wyczuciem trendów

Choć impreza liczy sobie jedynie sześć lat z powodzeniem może konkurować z najważniejszymi wydarzeniami gastronomicznymi w Polsce. Organizatorzy targów Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO każdego roku udowadniają, iż nie boją się nowych wyzwań i szturmem zdobywają zainteresowanie restauratorów, nie tylko z kraju,

Jedno jest pewne, impreza wyróżnia się „świeżym spojrzeniem” na rynek gastronomiczny w Polsce i stałym podążaniem za nowymi trendami. Każdego roku staramy się być przysłowiowy „krok do przodu”. Wszystko to z myślą o wystawcach oraz gościach targów, którym chcemy zapewnić najwyższy standard usług. – mówi Anna Przyborowska, Komisarz Targów FOOD-to-GO.

Już dziś organizatorzy zdradzają, iż nowością przyszłorocznej edycji (3-4 lutego 2016r., Gdańsk) będzie Strefa Inteligentna Restauracja. Tego jeszcze nie było na targach gastronomicznych w Polsce. To właśnie tu zaprezentowane zostaną inteligentne rozwiązania dla lokali gastronomicznych – innowacje, które nadal stanowią nowość na polskim rynku.
W ofercie targów znajdą się m.in.: systemy inteligentnego zarządzania restauracją oraz zautomatyzowanego sterowania i kontroli oświetlenia, klimatyzacji czy nagłośnienia.
Spróbujmy wyobrazić sobie restaurację, do której wchodząc nie czekamy na podejście kelnera i przyjęcie przez niego zamówienia, gdzie wystarczy tablet, dzięki któremu obejrzymy zdjęcia serwowanych potraw, sprawdzimy ceny i sami wybierzemy to na co mamy ochotę. A wszystko to za jednym dotknięciem ekranu.

 

 

Inteligentne restauracje to również wymarzone miejsce na spotkania biznesowe. Podczas takiego spotkania można skorzystać ze stołów interaktywnych, dzięki którym pokażemy swoje prezentacje. Systemy nagłośnieniowe , które są dostosowane do każdego stolika, umożliwiają dodatkowo odtwarzanie muzyki, nie zakłócając przy tym spokoju innych klientów.

Mają Państwo ochotę na aromatyczną kawę? Proszę dokonać zamówienia, a gdy kawa będzie gotowa dostaniecie powiadomienie na swojego smartfona. Inteligentna restauracja to miejsce dla tych, którzy cenią sobie czas i szybkość obsługi. Przecież zamiast stać w długiej kolejce, wystarczy skorzystać z płatności mobilnej. Zapewniamy, iż przedstawione sceny nie są wyrwane z kadrów filmów science fiction. To coraz bardziej popularne rozwiązania, które za kilka lat staną się codziennością. Dlatego ważne, aby nie przeoczyć nowych trendów i już dziś zadbać o ofertę swojej restauracji. Strefa Inteligentna Restauracja organizowana w ramach targów FOOD-to-GO będzie nowoczesnym miejscem, bogatym w ofertę zaawansowanego technologicznie sprzętu. Miejscem, które zaprasza spragnionych nowości klientów. Zachęcamy do udziału w targach FOOD-to-GO, aby przekonać się jak wiele innowacyjnych pomysłów można jeszcze wdrożyć do swojej restauracji.

Szczegóły na www.foodtogo.pl

Bieżące wydanie czasopisma

Czy cynamonki staną się jesiennym odpowiednikiem jagodzianek? Jak obniżyć food cost, nie zaniżając jakości produktu? Dlaczego sukcesja w branży stanowi problem?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji