...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AS

Targi FOOD-to-GO kolejny raz zaskakują wyczuciem trendów

Choć impreza liczy sobie jedynie sześć lat z powodzeniem może konkurować z najważniejszymi wydarzeniami gastronomicznymi w Polsce. Organizatorzy targów Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO każdego roku udowadniają, iż nie boją się nowych wyzwań i szturmem zdobywają zainteresowanie restauratorów, nie tylko z kraju,

Jedno jest pewne, impreza wyróżnia się „świeżym spojrzeniem” na rynek gastronomiczny w Polsce i stałym podążaniem za nowymi trendami. Każdego roku staramy się być przysłowiowy „krok do przodu”. Wszystko to z myślą o wystawcach oraz gościach targów, którym chcemy zapewnić najwyższy standard usług. – mówi Anna Przyborowska, Komisarz Targów FOOD-to-GO.

Już dziś organizatorzy zdradzają, iż nowością przyszłorocznej edycji (3-4 lutego 2016r., Gdańsk) będzie Strefa Inteligentna Restauracja. Tego jeszcze nie było na targach gastronomicznych w Polsce. To właśnie tu zaprezentowane zostaną inteligentne rozwiązania dla lokali gastronomicznych – innowacje, które nadal stanowią nowość na polskim rynku.
W ofercie targów znajdą się m.in.: systemy inteligentnego zarządzania restauracją oraz zautomatyzowanego sterowania i kontroli oświetlenia, klimatyzacji czy nagłośnienia.
Spróbujmy wyobrazić sobie restaurację, do której wchodząc nie czekamy na podejście kelnera i przyjęcie przez niego zamówienia, gdzie wystarczy tablet, dzięki któremu obejrzymy zdjęcia serwowanych potraw, sprawdzimy ceny i sami wybierzemy to na co mamy ochotę. A wszystko to za jednym dotknięciem ekranu.

 

 

Inteligentne restauracje to również wymarzone miejsce na spotkania biznesowe. Podczas takiego spotkania można skorzystać ze stołów interaktywnych, dzięki którym pokażemy swoje prezentacje. Systemy nagłośnieniowe , które są dostosowane do każdego stolika, umożliwiają dodatkowo odtwarzanie muzyki, nie zakłócając przy tym spokoju innych klientów.

Mają Państwo ochotę na aromatyczną kawę? Proszę dokonać zamówienia, a gdy kawa będzie gotowa dostaniecie powiadomienie na swojego smartfona. Inteligentna restauracja to miejsce dla tych, którzy cenią sobie czas i szybkość obsługi. Przecież zamiast stać w długiej kolejce, wystarczy skorzystać z płatności mobilnej. Zapewniamy, iż przedstawione sceny nie są wyrwane z kadrów filmów science fiction. To coraz bardziej popularne rozwiązania, które za kilka lat staną się codziennością. Dlatego ważne, aby nie przeoczyć nowych trendów i już dziś zadbać o ofertę swojej restauracji. Strefa Inteligentna Restauracja organizowana w ramach targów FOOD-to-GO będzie nowoczesnym miejscem, bogatym w ofertę zaawansowanego technologicznie sprzętu. Miejscem, które zaprasza spragnionych nowości klientów. Zachęcamy do udziału w targach FOOD-to-GO, aby przekonać się jak wiele innowacyjnych pomysłów można jeszcze wdrożyć do swojej restauracji.

Szczegóły na www.foodtogo.pl

Bieżące wydanie czasopisma

Masa makowa i marcepanowa do ciast i nie tylko. Wszystko o migdałach. Wigilijny chleb, czyli opłatek. Jak planować pracę, by zapobiec przedświątecznej gorączce.

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji