...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Wakacyjne szkolenia w Akademii tortownia.pl

Poznaj tajemnice czekolady, pozwól rozkwitnąć w twoich dłoniach cukrowym kwiatom i dowiedz się jak prowadzić własną pracownię dekoracji - zapoznaj się z wakacyjną ofertą szkoleń Akademii tortownia.pl i zarezerwuj miejsce na wybrany warsztat już teraz!

To będą intensywne i pracowite wakacje w Akademii tortownia.pl! W bogatej ofercie każdy znajdzie coś dla siebie - są szkolenia jedno- i kilkudniowe, z zakresu techniki cukierniczej. jak też dekorowania. Każde poprowadzone przez mistrza danego tematu. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą:

Idealne biszkopty do tortów i rolad
Prowadzący: Marcin Zych
Termin: 4.VII.2015
Więcej informacji: KLIK


Czekolada: praliny krojone i trufle
Prowadzący: Marcin Paździor
Termin: 11.VII.2015
Więcej informacji: KLIK



Czekolada bez tajemnic: temperowanie i tabliczki
Prowadzący: Marcin Paździor
Termin: 11.VII.2015
Więcej informacji: KLIK


Szkolenie: Kompozycje z kwiatów cukrowych, storczyki
Prowadzący: Tadeusz Branecki
Termin: 16.VII.2015
Więcej informacji: KLIK



Szkolenie: Storczyk Cymbidium w kompozycji kwiatowej
Prowadzący:
Termin: 17.VII.2015
Więcej informacji: KLIK


Torty artystyczne - autorska pracownia
prowadzący: Bożena Sikoń, Tadeusz Branecki, Agnieszka Klimczak, Marcin Paździor
Termin: 3.VIII.2015
Więcej informacji: KLIK


Szkolenie: Polne kwiaty: maki, chabry i rumianki
Prowadzący: Tadeusz Branecki
Termin: 22.VIII.2015
Więcej informacji: KLIK



Więcej inofrmacji na: tortownia.pl 

Bieżące wydanie czasopisma

Czy cynamonki staną się jesiennym odpowiednikiem jagodzianek? Jak obniżyć food cost, nie zaniżając jakości produktu? Dlaczego sukcesja w branży stanowi problem?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji