...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

3 powody, dla których warto być na Festiwalu Czekolady i Słodkości w Bielsku-Białej

Jesteś cukiernikiem? Chocolatierem? Prowadzisz pracownię tortów artystycznych? Produkujesz słodycze i czekolady rzemieślniczo czy na większą skalę? Dystrybuujesz czy prowadzisz sklep z czekoladami świata lub wyszukanymi słodyczami? Sprawdź, czy wiosenny Festiwal Czekolady i Słodkości w Bielsku-Białej może być dla Ciebie.

Każdy producent czy dystrybutor słodyczy może znaleźć co najmniej 3 powody, dla których warto wziąć udział w Festiwalu. Po pierwsze – promocja i sprzedaż wyrobów tuż przed Wielkanocą na specjalnych stoiskach w formie kiermaszu, po drugie – udział w konkursie na tort lub ciasteczka, po trzecie – zaprezentowanie swojego kunsztu cukierniczego w specjalnej strefie pokazów. Dodajmy, że są to trzy niezależne formy aktywności i promocji, tzn. udział w konkursie czy w pokazach nie jest uzależniony od wykupienia stoiska wystawcy na Festiwalu.

Dużym plusem jest termin i miejsce Festiwalu. Tuż przed Wielkanocą, od 30 marca do 2 kwietnia, będzie można zainteresować konsumentów całą gamą swoich wyrobów, nie tylko na Wielkanoc, zaoferować coś innego, zachęcić do degustacji i kupna. Kto się nie skusi na łakocie na  urokliwym Rynku w Bielsku-Białej?

Podczas Festiwalu, 2 kwietnia, dodatkowo odbędzie się konkurs na torty (na atrapach) i małe formy cukiernicze (jak ciastka, pierniczki,  babeczki). Mogą w nim wziąć udział zarówno cukiernie, jak i pracownie  tortów artystycznych bez konieczności wystawiania się. Oprócz zainteresowania konsumentów uczestnicy konkursu mogą powalczyć też o  nagrodę główną ufundowaną przez firmę Amica. Regulamin dostępny w PDF-ie poniżej.

Jakby tego było mało, na koniec zostawiliśmy jeszcze jedną atrakcję – mianowicie strefę pokazów kulinarnych, dostępną dla zwiedzających. To kolejna sposobność zaprezentowania swoich umiejętności nie tylko dla kucharzy, ale też cukierników, dekoratorów wyrobów cukierniczych, chocolatierów w formie pokazu lub warsztatów.

Firmy zainteresowane wzięciem udziału jako wystawcy, proszone są o kontakt telefoniczny lub mailowy z organizatorem.

Kontakt
e-mail: joanna.korzeniowska@wefom.com.pl
tel.: 502 592 282

Bieżące wydanie czasopisma

Czy cynamonki staną się jesiennym odpowiednikiem jagodzianek? Jak obniżyć food cost, nie zaniżając jakości produktu? Dlaczego sukcesja w branży stanowi problem?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji