Fascynuje Cię świat chleba na zakwasie? Wciąż jesteś głodny wiedzy i inspiracji piekarskich? Zapraszamy do lektury nowego wydania dedykowanego pieczywu - właśnie ruszyła przedsprzedaż!
W tym roku kolejny raz odkrywamy pieczywo na nowo! Bo chleb to niekończąca się opowieść - ziarno, mąka, zakwas, pasja oraz kreatywność tworzą produkt o wielu walorach, smakach i kształtach!
Skorzystaj z okazji i zamów magazyn w przedsprzedaży w promocyjnej cenie! Teraz 30 zł! Cena regularna - 35 zł. Promocja trwa w dniach 18.08.2022-25.08.2022.
KUP TERAZ >>> KLIK!
W numerze, między innymi:
-
Zakwas - fermentujące serce chleba
-
Fenomen francuskiej bagietki
-
Filozofia wypieku chleba Marcina Pawlikowskiego
-
Śniadanie w piekarni - jak to ugryźć? I jak urządzić lokal?
-
Chleby modernistyczne
-
Receptury laureatów Master Baker
-
Bajgle Króla Jana
-
Nowoczesny marketing i tradycyjne wypieki w "U Piekarzy"