...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

W oczekiwaniu na Mistrzostwa Świata Młodych Cukierników w Brazylii

Aleksandra Sowa i Mariusz Górecki przygotowują się do Mistrzostw Świata Młodych Cukierników 2012. W listopadzie br. w Sao Paulo w Brazylii przyjdzie im się zmierzyć ze światową czołówką, a także sprostać pokładanym w nich nadziejom.

Nadzieje są spore, wszak tytuł Mistrza Świata Młodych Cukierników wywalczyła najpierw Marlena Szymaś podczas zawodów w Lizbonie, a po niej sukces powtórzył Michał Doroszkiewicz w Poznaniu. Aleksandra Sowa przygotowuje się w rodzinnej Cukierni Sowa w Bydgoszczy pod okiem mistrza Pawła Małeckiego. Niespełna 18-letni Mariusz Górecki szlifuje formę w Wielkopolsce przy boku mistrzów Pawła Mieszały oraz Michała Doroszkiewicza.

W Brazylii każdy z uczestników wystartuje indywidualnie i każdy w ciągu dwóch dni (po 8 godzin) musi przygotować samodzielnie pracę, tj.: eksponat dekoracyjny z karmelu, czekolady itp., tort, lody, praliny, deser na talerzu oraz figurki marcepanowe. Uzyskać można maksymalnie 320 punktów, które będą sumą ocen za smak, wygląd, jakość wykonania, innowacyjność, technologię pracy, higienę oraz czystość. Zgodnie z regulaminem w mistrzostwach mogą brać udział  zawodnicy, którzy nie przekroczyli 25. roku życia.

7-8 października, podczas targów Polagra-Tech w Poznaniu, na własne oczy będzie można zobaczyć prace konkursowe Aleksandry i Mariusza! Zapraszamy do przestrzeni Forum Cukiernictwa i Piekarstwa.

***

Organizatorzy

   


Cukiernie zawodników

  

 

W przygotowania Mariusza Góreckiego zaangażowały się następujące firmy i partnerzy:

 

  
    
   
    

 


Bieżące wydanie czasopisma

Masa makowa i marcepanowa do ciast i nie tylko. Wszystko o migdałach. Wigilijny chleb, czyli opłatek. Jak planować pracę, by zapobiec przedświątecznej gorączce.

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji