...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Torty i praliny z Marcinem Paździorem ‒ szkolenia w kwietniu!

Odkryj oryginalne receptury na praliny, trufle oraz torty, poznaj finezyjną sztukę dekorowania z mistrzem cukiernictwa i wielkim znawcą czekolady Marcinem Paździorem! Już w kwietniu ruszają szkolenia z przygotowania czekoladowych specjałów oraz najpiękniejszych tortów.

Marcin Paździor to mistrz cukiernictwa, dla którego czekolada to ogromna pasja. Potrafi z niej tworzyć zarówno wyrafinowane w smaku praliny, jak i niepowtarzalne rzeźby czekoladowe. Kształcił się u najlepszych mistrzów cukiernictwa, m.in. w Belgii, Francji, Szwajcarii oraz Wielkiej Brytanii. Z sukcesem kończył międzynarodowe, liczące się konkursy cukiernicze, by potem samemu sędziować w prestiżowym konkursie „World Chocolate Master”. Dziewięć lat prowadził „Chocolate Academy” w Łodzi, gdzie był odpowiedzialny za tworzenie nowych receptur dla segmentu Gourmet oraz oryginalnych pralin, tortów czy deserów. Obecnie prowadzi firmę „Profesjonalne Szkolenia – Świat Czekolady”.

W kwietniu w hurtowni Sempre zaplanowano 3 dwudniowe szkolenia z udziałem mistrza Marcina Paździora.

„Torty & Dekoracje”  przygotowanie czterech receptur na torty i ich dekoracja. Wspaniałe techniki dekoracji z niezwykłym efektem końcowym.

Termin: 3-4 kwietnia, 7-9 kwietnia
Liczba osób: maks. 6
Cena szkolenia: 200 zł netto

„Praliny formowane i krojone, trufle” sztuka tworzenia doskonałych czekoladek w niepowtarzalnym smaku i aromacie

Termin: 16-17 kwietnia
Liczba osób: maks. 6
Cena szkolenia: 200 zł netto

Miejsce szkolenia: Hurtownia Sempre, ul. Wiejska 13a, 05-802 Warszawa

Więcej informacji
Profesjonalne Szkolenia – Świat Czekolady
Marcin Paździor, tel. kom. 881 098 895
email: abc.czekolady@gmail.com, swiat_pralin@poczta.onet.eu

Planowane szkolenia

W tym roku mistrz cukiernictwa Marcin Paździor planuje szkolenia o poniższej tematyce.

1. HoReCa – desery na talerzu, pitna czekolada
2. Czekolada – tabliczki, batony, lizaki
3. Ciastka Bankietowe & Koktajle Czekoladowe
4. Program doskonalenia zawodowego dla nauczycieli praktycznej nauki zawodu
5. Wyroby ciastkarskie ró
żne – program do ustalenia
6. Kompozycje czekoladowe
7. Rze
źba w czekoladzie – program do uzgodnienia
8. Eventy czekoladowe
– program do uzgodnienia

O terminach szkoleń będziemy informować na bieżąco.

 

Bieżące wydanie czasopisma

Czy cynamonki staną się jesiennym odpowiednikiem jagodzianek? Jak obniżyć food cost, nie zaniżając jakości produktu? Dlaczego sukcesja w branży stanowi problem?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji