...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Receptury

Zobacz pełną listę receptur
  • Ciabatta na zaczynie biga

    Ciabatta na zaczynie biga 0

    Ciabatta jest jednym z prostszych wypieków, niemniej jednak jej przygotowanie wymaga cierpliwości i delikatności. To włoskie pieczywo charakteryzujące się cienką, złotą i chrupiącą skórką, pieczone jest z dodatkami oliwek, ziół prowansalskich, suszonych pomidorów i innych składników charakterystycznych dla Italii.

    więcej
  • Bagietki na zaczynie poolish

    Bagietki na zaczynie poolish 0

    Podobnie jak w cukiernictwie, w piekarstwie wciąż niedoścignionym wzorcem jest Francja, a jej symbolem jest bagietka. Aby uzyskać perfekcyjne chrupiące bagietki, trzeba umiejętnie podejść do procesu produkcji. Ten niezmiennie zaczyna się od wykonania płynnego zaczynu poolish.

    więcej
  • Formowanie liści z ciasta martwego

    Formowanie liści z ciasta martwego 0

    Z pozoru proste do wykonania liście nie od razu dają się ujarzmić początkującym dekoratorom. Wystarczy jednak opanować podstawy, które prezentuję poniżej, by szybko dojść do poziomu mistrzowskiego i tworzyć bardziej złożone kompozycje.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe