
12 świątecznych receptur 0
Na wigilijnym stole powinno się pojawić 12 potraw. A my, szanując tą tradycję, serwujemy 12 słodkich receptur na ten wyjątkowy czas w cukierni i piekarni.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Na wigilijnym stole powinno się pojawić 12 potraw. A my, szanując tą tradycję, serwujemy 12 słodkich receptur na ten wyjątkowy czas w cukierni i piekarni.
więcejBez maku nie ma świąt! Spróbujcie tradycyjnego makowca według receptury Tomasza Korfela.
więcejLektura dla wszystkich, którzy chcą nauczyć się przygotowywania wszystkich rodzajów ciast. Omawiamy surowce, metody produkcji, skupimy się też na tym, co zrobić, aby wypieki zawsze się udawały. Uzupełnieniem teorii są tutoriale pokazujące etapy przygotowania poszczególnych ciast.
więcejW oczekiwaniu na spotkania w lokalach gastronomicznych dobrym pomysłem są pikniki na świeżym powietrzu. A w piknikowym koszyku nie może zabraknąć quiche. Oto pomysł na ten przysmak autorstwa Michała Rutkowskiego.
więcejOto kolejny sprawdzony przepis Tomasza Korfela, który pomaga cukiernikom i kucharzom "przebranżowić się" w czasach epidemii. Choć z pewnością pomysł na chrupiącą bułeczkę zainteresuje każdego miłośnika wypieków. Tym razem Tomek zaprasza na krakowskie bajgle.
więcejCiasto drożdżowe przeżywa absolutny rozkwit! Jak pokazują statystyki, to najchętniej wyszukiwane obecnie receptury w Internecie. Michał Rutkowski, młody warszawski cukiernik, podzielił się swoim pomysłem na klasyczne drożdżowe rogaliki ze słodkim nadzieniem.
więcej