...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Wszystkie artykuły

  • Celebracja czekolady - Salon du Chocolat 2024 zakończony

    Celebracja czekolady - Salon du Chocolat 2024 zakończony 0

    Tradycyjnie na przełomie października i listopada w Paryżu odbyło się wielkie święto czekolady – Salon du Chocolat. To targi połączone z prelekcjami, konkursami i oryginalnym pokazem mody, gdzie misterne kreacje wykonane są także z czekolady.

    więcej
  • Jedyna w Polsce bread sommelierka!

    Jedyna w Polsce bread sommelierka! 0

    Aleksandra Bednarek jest jedyną w Polsce Certyfikowaną Sommelierką Chleba. Jak udało się jej zdobyć ten tytuł? Jakie wymagania musiała spełnić przed komisją go przyznającą? I jakimi umiejętności może aktualnie się poszczyć?

    więcej
  • Negatywne opinie w internecie - co robić?

    Negatywne opinie w internecie - co robić? 0

    Pączek, w którym było za mało nadzienia. Przypalona drożdżówka. Tort, na którym ktoś nieopatrznie zrobił wgłębienie. Ludzie dużo chętniej skomentują coś, jeśli nie są zadowoleni. Zazwyczaj zwycięża podejście: „skoro za to zapłaciłem, to ma być dobre”.

    więcej
  • Pumpkin Spice Latte - jesienny fenomen każdej kawiarni i nie tylko

    Pumpkin Spice Latte - jesienny fenomen każdej kawiarni i nie tylko 0

    Jesień nieodłącznie kojarzy się z kolorami opadających liści, chłodniejszymi dniami oraz... Pumpkin Spice Latte (PSL). Ten kultowy napój stał się wręcz symbolem sezonu, a co roku pojawiają się coraz to nowe jego odsłony i wariacje, które wciąż zdobywają serca miłośników kawy na całym świecie.

    więcej
  • Nowe wydanie Mistrza Branży już dostępne!

    Nowe wydanie Mistrza Branży już dostępne! 0

    Jak działa zapach Czy cynamonki staną się jesiennym odpowiednikiem jagodzianek? Jak obniżyć food cost, nie zaniżając jakości produktu? Dlaczego sukcesja w branży piekarsko-cukierniczej stanowi problem? A na naszej okładce mama, miss i bizneswoman - Olga Mikhayevich, współwłaścicielka marki MiOlli.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe