...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Mistrz Branży maj 2025

    Mistrz Branży maj 2025

    Wysmakowane fotografie Jakuba Wilczka, wypieczone zasięgi na social mediach, prawnicze porady w nazewnictwie, sekret idealnego eklerka, a także mistrzowskie receptury finalistów Gelato Poland 2025. A na naszej okładce laureaci konkursu - Karolina Szymańska i Krystian Kwidziński.

    SPIS TREŚCI

    Rozmowa Mistrza Branży
    Dobrych lodów nie da się zrobić w Excelu – rozmowa z Krystianem Kwidzińskim
    Od modelki do monoporcji – fotografia kulinarna jako sztuka – rozmowa z Jakubem Wilczkiem
    Kandy – historia z pasją

    Mistrz produkcji
    Edukacja i rozwój jako fundament współczesnego rzemiosła cukierniczego
    Eklerki Pawła
    Receptury finalistów Gelato Poland 2025

    Mistrz zarządzania
    Gdzie szkolić się w Polsce/Wykaz firm szkolących
    Warsaw Academy Of Pastry Arts
    edukuje nowe pokolenie cukierników, piekarzy i lodziarzy
    Ashanti – szkoła kulinarna, która nie idzie na kompromisy
    Okiem prawnika
    Czysta perfekcja – jak zaplecze technologiczne wspiera kreatywność
    i precyzję w nowoczesnej cukierni
    Piekarnia, która kusi nie tylko chlebem
    Wypieczone zasięgi
    Gdzie diabeł nie może, tam Rzemieślnika pośle

    Flash news
    Nowości Semix
    Sztuka viennoiserie w Polsce – Antonio Bachour i Sempre Group
    13. edycja Sweettargów 2025
    II edycja Gelato Poland

     

    ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

    Pobierz numer w PDF >

    Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

      

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży

    cena 38,00 zł

  • Joygelato - pasty orzechowe

    Joygelato - pasty orzechowe

    Linia Pesto - ze zmielonymi kawałkami orzechów


    • Pasty aromatyzujące z surowych orzechów, do aromatyzowania lodów, czekolad, musów i nadzień.

    • Bez dodatku aromatów, konserwantów i tłuszczów.

    • Autentyczny, naturalny i niezapomniany smak z drobinkami orzechów.

     


    Pesto di Pistacchio
    Pesto o intensywnym smaku, z łuskanych i prażonych pistacji. Z dodatkiem szczypty soli. Wyjątkowy i wyrafinowany smak chrupiącej pistacji.


    Pesto di Mandorla

    Delikatny i wyjątkowy smak migdałów. Pasta idealna do tworzenia lodów i kremów o harmonijnym smaku.


    Pesto di Nocciola Italia

    Wykonane w 100% z włoskich orzechów laskowych, to pesto ma bogaty

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    IRCA
    sprzedawca
    irca
  • Wawrzyniec pro

    Wawrzyniec pro

    Produkt skierowany jest do gastronomii, dostępne opakowania o wadze 900 gram przygotowane są w czterech wariantach smakowych. Pasty już od 1 kwietnia będą dostępne w szerokiej dystrybucji.

    Nowe pasty Wawrzyniec Pro dostępne są w wariantach: z suszonymi pomidorami i żurawiną, ze słodką cebulką i suszonymi pomidorami, z pieczarką i borowikiem szlachetnym oraz hummus z pestkami dyni i słonecznika.

    Przeznaczenie: dania na ciepło, farsze, wypieki, przekąski, kanapki i wrapy, sosy i dipy

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Bunge
    sprzedawca
    Kruszwica
  • Sacher - polewy klasy premium

    Sacher - polewy klasy premium

    BIANCA - POLEWA BIAŁA
    Biała polewa o doskonałym mlecznym smaku.

    MILK - POLEWA MLECZNA
    Kremowa polewa o subtelnym smaku mlecznej czekolady.

    CARAMEL - POLEWA KARMELOWA
    Karmelowa polewa o wysokim połysku i atrakcyjnym smaku.

    SUPREM - POLEWA CIEMNA
    Ciemna polewa o wysublimowanym smaku kakao i orzecha laskowego.

    Linia produktów Sacher to gotowe do użycia polewy o wszechstronnym zastosowaniu w cukiernictwie.
    doskonale łączą się z tłuszczami i śmietanami.
    idealne do oblewania i dekorowania różnorodnych wyrobów, takich jak ciasta, torty, desery czy monoporcje.
    • polewy zapewniają gładką, błyszczącą i jednorodną powierzchnię.
    pozostają elastyczne i łatwe do krojenia nawet po schłodzeniu, co czyni je idealne do ciast i tortów.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Axon Food
    sprzedawca
    Axon Food

    Cena do negocjacji

  • Mistrz Branży kwiecień 2025

    Mistrz Branży kwiecień 2025

    Czy tej wiosny raczej postawić na bezcukrowe czy wegańskie cukiernictwo? Jak smakuje chleb na Greenpoincie? W jakiej formie pascha powinna zagościć w witrynie? Z czego produkuje się anielskie włosie? Czym Artur Nijakowski i Wojciech Golic zachwycili jury Mistrzostw Polski w Deserze na Talerzu? Nowe wydanie już na Was czeka!

    SPIS TREŚCI

    Rozmowa Mistrza Branży
    Jabłko, gruszka i złoto – rozmowa z Arturem Nijakowskim i Wojciechem Golicem
    Z zakwasem w plecaku – rozmowa z Arturem Sieńko
    Czerstwiejemy jak chleb – rozmowa z Albertem Wrotnowskim

    Mistrz produkcji
    Słodka rewolucja nadal trwa
    Pişmaniye – orientalny odpowiednik waty cukrowej
    Wielkanocna pascha
    Glasbord® na ściany i sufity
    Lukrowany zajączek – wielkanocny tutorial
    Jadalne dzieła sztuki
    Pistacja – zielone złoto w świecie słodyczy
    Rzemiosło wspierane przez nowoczesność – Geth partnerem butikowych piekarni
    Mycie bez wysiłku – jak automatyzacja usprawnia pracę w piekarni i cukierni
    Pralina

    Receptury na Wielkanoc
    Chałka
    Tort wielkanocny
    Wiosenny tort Bellaria

    Mistrz zarządzania
    Visual merchandising – tego potrzebuje każda piekarnia!
    Gdzie diabeł nie może, tam Rzemieślnika pośle
    BDO w piekarniach, cukierniach i lodziarniach, cz. 2
    Premiera – pasty Wawrzyniec PRO wkraczają do piekarni i nie tylko

    Flash news
    Otwarcie Spodek Cafe
    Relacja z targów EuroGastro 2025
    Idealny smak i konsystencja sernika

     

    ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

    Pobierz numer w PDF >

    Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

      

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży

    cena 38,00 zł

  • Perfumy do lodów

    Perfumy do lodów

    Nieporównywalne z niczym innym doznanie sensoryczne
    Perfumy do gelato, oparte na olejkach eterycznych z naturalnych ekstraktów, to absolutna nowość w produkcji gelato, która zrewolucjonizuje doświadczenie smakowe, dodając gelato składnik węchowy , który nigdy wcześniej nie był odczuwalny z powodu zimna. W niskich temperaturach, takich jak gelato, aromatyczne cząsteczki zamarzają, zmniejszając zdolność postrzegania zapachu.

    Perfumy i połączenia: puste płótno dla Twojej kreatywności
    Nowa linia perfum do lodów, całkowicie naturalna, składa się z 6 formuł , z których każda została zaprojektowana tak, aby wzbogacić smaki Twoich rzemieślniczych lodów dzięki ekskluzywnym połączeniom dopracowanym przez Leagel. Ale prawdziwa magia tkwi w osobistym podejściu każdego producenta lodów: eksperymentuj i twórz własne połączenia, aby zadziwić swoich klientów!


    Mieszanki kwiatowe



    Sycylijska pomarańcza
    Wypróbuj z pesto migdałowym lub gorzką czekoladą

    Róża damasceńska
    Spróbuj z sorbetem brzoskwiniowym , różanym i cytrynowym lub lodami o smaku kremu waniliowego

    Lawenda
    Spróbuj z lodami o smaku jagód i śmietany lub cytrynowych ciasteczek


    Mieszanki pikantne



    Cynamon ze Sri Lanki
    Spróbuj z kruszonką jabłkową lub lodami o smaku orzechów laskowych

    Pieprz nepalski
    Spróbuj z lodami o smaku mlecznej czekolady lub z owocami cytrusowymi , cynamonem i sorbetem z pieprzu syczuańskiego

    Kardamon
    Spróbuj z ryżem na mleku lub lodami o smaku kawy

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Leagel
    sprzedawca
    Leagel

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe