...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Mistrz Branży listopad 2024

    Mistrz Branży listopad 2024

    Jak działa zapach Czy cynamonki staną się jesiennym odpowiednikiem jagodzianek? Jak obniżyć food cost, nie zaniżając jakości produktu? Dlaczego sukcesja w branży piekarsko-cukierniczej stanowi problem? A na naszej okładce mama, miss i bizneswoman - Olga Mikhayevich, współwłaścicielka marki MiOlli.

    SPIS TREŚCI

    Rozmowa Mistrza Branży
    Mama, miss, MiOlli – rozmowa z Olgą Mikhayevich
    Wypieczone w PRODIŻ-u – rozmowa z Aleksandrą Kandzią-Urlych
    Krakowska smakoszka – rozmowa z Moniką Zacharską

    Mistrz produkcji
    Serce pieca = palnik RIELLO
    Z pokolenia na pokolenie
    Food cost się liczy!
    Cynamonki – comford food na jesień
    Jak działa zapach
    Artezen Calybra – rewolucja w dzieleniu ciasta

    Receptury
    Makówka z puddingiem jajecznym i mandarynkami
    Cytrynowe kwadraty z owocami lasu

    Mistrz zarządzania
    Zmywarki, które przewołują gastronomię do porządku
    Milcząca większość
    Felieton Stowarzyszenia „Rzemieślnik”
    Okiem prawnika

    Flash news
    Gastrokonferencja
    Czas na piernik / Dni Otwarte Polmarkus
    Najlepsi piekarze w Polsce na Polagrze
    Jubileusz Stowarzyszenia „Polska Ekologia”

     

    ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

    Pobierz numer w PDF >

    Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

      

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży

    cena 38,00 zł

  • Barwniki do mas tłustych i czekolady OS-LC NATURA

    Barwniki do mas tłustych i czekolady OS-LC NATURA

    Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klientów, stworzyliśmy na bazie naturalnych barwników wygodne w stosowaniu emulsje. Dzięki płynnej konsystencji i wygodnemu kroplomierzowi dozowanie jest precyzyjne, a wprowadzanie w masę łatwe i efektywne. Można nimi nawet temperować czekoladę. Pozwalają z łatwością zabarwić bezę szwajcarską czy ganache.

    Poznaj 10 intensywnych kolorów OS-LC NATURA!

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Food Colours
    sprzedawca
    Food Colours
  • Czekolada Kuwertura 56%

    Czekolada Kuwertura 56%

    Łagodnie deserowa, wyważona receptura o podwyższonej zawartości tłuszczu i aksamitnej konsystencji.
    Doskonałej jakości czekolady temperowane, w formie wygodnych w użyciu kostek. Niezastąpiona baza i dodatek do deserów.

    Zależnie od kompozycji i parametrów reologii, czekolady Bellaria, oferowane w postaci temperowanych kostek, mogą być stosowane:
    • Do oblewania wyrobów piekarskich, ciastkarskich (typu biszkopt z galaretką, herbatniki, pierniki).
    • Do korpusów cukierniczych o różnym kształcie: galaretek, pianek, bloków z miazgi orzechowej, krajanek.
    • Do oblewania suszonych owoców typu śliwka kalifornijska czy morela.
    • Do drażowania bakalii oraz drobnych korpusów cukierniczych.
    • Do formowania tabliczek, batonów, skorupek pralin.
    • Do ręcznego przygotowania dekoracji czekoladowych.
    • Jako dodatek do musów czekoladowych, ganaszy, mas kremowych do ciast i tortów.
    • Jako dodatek do ciast typu brownie czy murzynek.
    • Postać kostki jest również atrakcyjna jako monoporcyjna przekąska do kawy.
    Forma: kostki.
     
     
    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Terravita
    sprzedawca
    Terravita
  • Katalog Barbara Decor No. 7

    Katalog Barbara Decor No. 7

    Przedstawia oryginalną szatę graficzną i prawie 70 wzorów nowych dekoracji czekoladowych, podzielonych na 19 grup tematycznych. Celem każdego nowego katalogu Barbara Decor jest dostarczenie inspiracji, które wspierają Was - drodzy pasjonaci cukiernictwa - w codziennej pracy i osiąganiu spektakularnych efektów sztuki cukierniczej.

    Zobacz katalog >



    Więcej
  • Mistrz Branży październik 2024 - wydanie specjalne CZEKOLADA #4

    Mistrz Branży październik 2024 - wydanie specjalne CZEKOLADA #4

    Ceny kakao wzrastają, tak jak i popyt na nią. Czy zabraknie nam czekolady? Z całą pewnością z królową czekolady, Kirsten Tibbalss nie zabraknie na nią pomysłów. Poznaj nowe trendy, takie jak kakao ceremonialne, zainspiruj się recepturami finalistów Mistrzostw Polski na Pralinę, dowiedz się jak tworzyć praliny.

    SPIS TREŚCI

    Rozmowa Mistrza Branży
    Królowa czekolady – rozmowa z Kirsten Tibballs
    Luksus ukryty w ziarnie – rozmowa z Katsiaryną Dembouskayą
    W cukiernictwie czekolada to podstawa – rozmowa z Adamem Wódczyńskim

    Mistrz produkcji
    Czekoladowe wpadki – na co uważać przy tworzeniu pralin
    Suflet – ideał wśród czekoladowych pokus
    Idealny pomysł na jadalny prezent
    Kobiety i czekolada
    Teobromina – tajna broń ukryta w ziarnie kakao
    Czekolateria
    Kakao pite z intencją

    Receptury
    Pralina Baileys
    Pralina dereń/czarna porzeczka
    Pralina Regina Reneta i Dziecko Rosemary
    Tort potrójnie czekoladowy
    Pralina pistacja/cytryna
    Pralina Czarny las
    Tort Paleo
    Czekoladowy tygrys
    Ruby Opera

    Mistrz zarządzania
    Jak serwować prawdziwą dobrą kawę
    Czy zabraknie nam czekolady
    Owocowe spotkanie z Les Vergers Boiron

    Flash news
    Podróż do kolebki pastéis de nata
    Czekoladowe serce Warszawy bije jeszcze mocniej

     

    ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

    Pobierz numer w PDF >

    Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

      

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży

    cena 39,00 zł

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe