Receptura podstawowa: blat (60 × 40 cm)
1000 g Ciasto Śmietankowe
350 g Jaja
300 g Olej
200 g Woda
----------------------------
1850 g Razem
Metoda
Wymieszać wszystkie składniki razem.
Czas mieszania: ok. 4 min. na średnich obrotach
Masę wylać na blat 60x40 cm.
Temp. pieczenia: 180°C
Czas pieczenia: ok. 20-25 min.
Receptura podstawowa: masa kokosowa
500 g Kokos Mix
250 g Mleko
----------------------------
750 g Razem
Metoda:
Zagotować mleko i połączyć z Kokos Mixem.
Receptura podstawowa: krem malibu
1600 g Śmietana 30%
400 g e-Wyśmienita
500 g Credi Fond Neutralny
300 g Woda
100 g Alkohol
----------------------------
2900 g Razem
Metoda
Śmietanę połączyć z e-Wyśmienitą i ubić. Credi Fond Neutralny połączyć z wodą i alkoholem. Całość połączyć i dodać do wcześniej przygotowanej masy kokosowej. Powstałą masę wylać na blat śmietankowy.
Dekoracja
600 g CF Nadzienie Czekoladowe
300 g Woda gorąca
100 g Credi Fond Neutralny
50 g Spirytus
----------------------------
1050 g Razem
Metoda
Credi Fond Neutralny połączyć z gorącą wodą i CF Nadzieniem Czekoladowym. Całość wylać na wierzch masy.