...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Kostka Malibu - Ciasto Śmietankowe

Receptura podstawowa: blat (60 × 40 cm)

1000 g Ciasto Śmietankowe
350 g Jaja
300 g Olej
200 g Woda
----------------------------
1850 g Razem

Metoda
Wymieszać wszystkie składniki razem.
Czas mieszania: ok. 4 min. na średnich obrotach
Masę wylać na blat 60x40 cm.
Temp. pieczenia: 180°C
Czas pieczenia:    ok. 20-25 min.

 

Receptura podstawowa: masa kokosowa

500 g Kokos Mix
250 g Mleko
----------------------------
750 g Razem

Metoda:
Zagotować mleko i połączyć z Kokos Mixem.

Receptura podstawowa: krem malibu

1600 g Śmietana 30%
400 g e-Wyśmienita
500 g Credi Fond Neutralny
300 g Woda
100 g Alkohol
----------------------------
2900 g Razem

Metoda
Śmietanę połączyć z e-Wyśmienitą i ubić. Credi Fond Neutralny połączyć z wodą i alkoholem. Całość połączyć i dodać do wcześniej przygotowanej masy kokosowej. Powstałą masę wylać na blat śmietankowy.

Dekoracja

600 g CF Nadzienie Czekoladowe
300 g Woda gorąca
100 g Credi Fond Neutralny
50 g Spirytus
----------------------------
1050 g Razem

Metoda
Credi Fond Neutralny połączyć z gorącą wodą i CF Nadzieniem Czekoladowym. Całość wylać na wierzch masy.

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe