Czy tej wiosny raczej postawić na bezcukrowe czy wegańskie cukiernictwo? Jak smakuje chleb na Greenpoincie? W jakiej formie pascha powinna zagościć w witrynie? Z czego produkuje się anielskie włosie? Czym Artur Nijakowski i Wojciech Golic zachwycili jury Mistrzostw Polski w Deserze na Talerzu? Nowe wydanie już na Was czeka!
SPIS TREŚCI
Rozmowa Mistrza Branży
Jabłko, gruszka i złoto – rozmowa z Arturem Nijakowskim i Wojciechem Golicem
Z zakwasem w plecaku – rozmowa z Arturem Sieńko
Czerstwiejemy jak chleb – rozmowa z Albertem Wrotnowskim
Mistrz produkcji
Słodka rewolucja nadal trwa
Pişmaniye – orientalny odpowiednik waty cukrowej
Wielkanocna pascha
Glasbord® na ściany i sufity
Lukrowany zajączek – wielkanocny tutorial
Jadalne dzieła sztuki
Pistacja – zielone złoto w świecie słodyczy
Rzemiosło wspierane przez nowoczesność – Geth partnerem butikowych piekarni
Mycie bez wysiłku – jak automatyzacja usprawnia pracę w piekarni i cukierni
Pralina
Receptury na Wielkanoc
Chałka
Tort wielkanocny
Wiosenny tort Bellaria
Mistrz zarządzania
Visual merchandising – tego potrzebuje każda piekarnia!
Gdzie diabeł nie może, tam Rzemieślnika pośle
BDO w piekarniach, cukierniach i lodziarniach, cz. 2
Premiera – pasty Wawrzyniec PRO wkraczają do piekarni i nie tylko
Flash news
Otwarcie Spodek Cafe
Relacja z targów EuroGastro 2025
Idealny smak i konsystencja sernika
ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY
Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej >