...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Mistrz Branży kwiecień 2025

Czy tej wiosny raczej postawić na bezcukrowe czy wegańskie cukiernictwo? Jak smakuje chleb na Greenpoincie? W jakiej formie pascha powinna zagościć w witrynie? Z czego produkuje się anielskie włosie? Czym Artur Nijakowski i Wojciech Golic zachwycili jury Mistrzostw Polski w Deserze na Talerzu? Nowe wydanie już na Was czeka!

SPIS TREŚCI

Rozmowa Mistrza Branży
Jabłko, gruszka i złoto – rozmowa z Arturem Nijakowskim i Wojciechem Golicem
Z zakwasem w plecaku – rozmowa z Arturem Sieńko
Czerstwiejemy jak chleb – rozmowa z Albertem Wrotnowskim

Mistrz produkcji
Słodka rewolucja nadal trwa
Pişmaniye – orientalny odpowiednik waty cukrowej
Wielkanocna pascha
Glasbord® na ściany i sufity
Lukrowany zajączek – wielkanocny tutorial
Jadalne dzieła sztuki
Pistacja – zielone złoto w świecie słodyczy
Rzemiosło wspierane przez nowoczesność – Geth partnerem butikowych piekarni
Mycie bez wysiłku – jak automatyzacja usprawnia pracę w piekarni i cukierni
Pralina

Receptury na Wielkanoc
Chałka
Tort wielkanocny
Wiosenny tort Bellaria

Mistrz zarządzania
Visual merchandising – tego potrzebuje każda piekarnia!
Gdzie diabeł nie może, tam Rzemieślnika pośle
BDO w piekarniach, cukierniach i lodziarniach, cz. 2
Premiera – pasty Wawrzyniec PRO wkraczają do piekarni i nie tylko

Flash news
Otwarcie Spodek Cafe
Relacja z targów EuroGastro 2025
Idealny smak i konsystencja sernika

 

ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

Pobierz numer w PDF >

Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

  

oferta
inne
producent
Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
sprzedawca
Mistrz Branży

38,00 zł

Cena dotyczy: 1 egz.

Kup teraz!

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe