...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Mistrz Branży lipiec 2025

Od fermentacji i fizjologii, przez kamienne kajzerki i kardamonki, po mango, piecowe wybory i lukrowane truskawki – w najnowszym wydaniu Mistrza Branży nauka spotyka rzemiosło, sztuka łączy się z empatią, a smak idzie w parze z strategią! A na naszej okładce - absolutny ekspert od mąki, naukowiec i nauczyciel - Gianluca Padula!


SPIS TREŚCI

Rozmowa Mistrza Branży
Od molekuły do bochenka – rozmowa z Gianlucą Padulą
Spostrzegawczość – najważniejsza cecha pracownika gastronomii – rozmowa z Dariuszem Krasem
Uwypuklając rolę chleba można czynić „Dobro Powszednie” – rozmowa z Albertem Wrotnowskim, cz. 2

Mistrz produkcji
Mango – egzotyka, która zadomowiła się w polskim rzemiośle
Mrożona Gała – jak prostota, chwytliwa nazwa i lokalizacja lodziarni wpływają na sukces
Pozzetti kontra witryna otwarta – lodowa rewolucja, której nie widać
Tutorial – lukrowanie lata
Pofikać z kardamonką
Co nowego w technologiach piekarskich opartych na naturalnych zakwasach?

Przegląd 2025: maszyny, urządzenia, wyposażenie
35 lat doświadczenia firmy Geth przekłada się na przyszłość piekarnictwa
Nowoczesna cukiernia i piekarnia – jakie wyposażenie to konieczność? Q&A z Dawidem Makuratem
Jak wybrać najlepszy piec obrotowy do piekarni i cukierni

Mistrz zarządzania
Ergonomia na pierwszym planie – rozwiązania, które robią różnicę
Filozofia rzemiosła
Wypieczone zasięgi
Jak przejąć inicjatywę i poprowadzić klienta przez proces zakupowy

Flash news
Gwiazdki Michelin 2025
Paweł Ignaciuk nowym szefem Akademii Czekolady
Festiwal miast partnerskich w Katowicach – chleb, ocet i oliwa łączą kultury
Rekord na najdłuższą kremówkę w kraju ustanowiony
Relacja z seminarium firmy Geth

 

ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

Pobierz numer w PDF >

Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

  

oferta
inne
producent
Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
sprzedawca
Mistrz Branży

38,00 zł

Cena dotyczy: 1 egz.

Kup teraz!

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe