...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Mistrz Branży listopad 2025

Kruche ciasteczka niosące pamięć minionej epoki. Igłą i galaretką tworzone serniki. Sycylijskie pomarańcze dodające słońca i charakteru wypiekom. Miód jako naturalny słodzik i konserwant świątecznych pierników. Lukrowane grzybki krok po kroku. I wiele innych jesiennych i zimowych pomysłów do Twojej piekarni, cukierni i kawiarni.

 

SPIS TREŚCI

Rozmowa Mistrza Branży
Ocalić od zapomnienia – rozmowa z Joanną Gwizdałą i Izabelą Greń
Rodzinna cukiernia, która stała się manufakturą czekolady – rozmowa z Szymonem Musialskim
Kwiaty z galaretki, mistrzostwo wyrzeźbione precyzją i igłą – rozmowa z Anetą Sawczenko

Mistrz produkcji
Sycylijskie słońce w kawałku ciasta
Cud miód
Urok jesieni zaklęty w lukrze – tutorial
Uszczelki dla przemysłu spożywczego
Locoloro – smak Ameryki Łacińskiej nieco inaczej
Kim jest „rzemieślnik” w Polsce i na świecie
Artezen Calybra – inwestycja, która zwraca się w oszczędnościach i zadowoleniu klientów

Mistrz zarządzania
Nie trać czasu na zmywanie – postaw na technologię i skup się na wypiekach!
Premium jako strategia, nie luksus.
Nowe priorytety w branży piekarniczej i HoReCa
Pasja i miłość do projektowania – przepis na sukces lokalu
Wypieczone zasięgi
Filozofia rzemiosła

Flash news
Kiedy wymiana poglądów staje się prawdziwym spotkaniem –
MIWE EXPO 2025
Igrzyska Cukiernicze 2025!
Zentis Polska świętuje 30-lecie!
Food Morning – Dni Otwarte Polmarkus
Słodkie innowacje w Cukierni Sowa – nowe otwarcie w Bydgoszczy


ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

Pobierz numer w PDF >

Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

  

oferta
inne
producent
Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
sprzedawca
Mistrz Branży

38,00 zł

Cena dotyczy: 1 egz.

Kup teraz!

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe