...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Mistrz Branży marzec 2025

Jak Michał Sowa łączy nowoczesne rozwiązania z rodzinnymi tradycjami, wdrażając strategię rozwoju firmy? Czy piekarz może nie pracować nocą? Dlaczego warto wprowadzić do oferty magdalenki? W czym tkwi sekret idealnie puszystej babki wielkanocnej? Ile powinna kosztować porcja lodów w tym sezonie? Wgryzajcie się w nowe wydanie!

SPIS TREŚCI

Rozmowa Mistrza Branży
Przyszłość, która czerpie z historii i tradycji – Cukiernia Sowa – rozmowa z Michałem Sową
Kozak wśród piekarzy – rozmowa ze Sławomirem Kozakiem
Kawiarnia jak ze snu – rozmowa z Natalią Marczyńską-Dudzik

Mistrz produkcji
Powrót magdalenek
Co nowego w lodach
Babka wielkanocna
Jeśli nie czekolada, to co? – Alternatywy dla kakao

Receptury
Chleb żytniak
Babka czekoladowa w malinowej polewie
Tartaletka sable

Mistrz zarządzania
Idealna czystość i oszczędność czasu – profesjonalne zmywarki dla piekarni i cukierni
Czas – największy luksus współczesności
Gdzie diabeł nie może, tam Rzemieślnika pośle
BDO – odpadowe i opakowaniowe wyzwania, cz. I
VII edycja Bake & Play – Słodkie Żywioły

Flash news
Expo Sweet 2025
Inspiracje chłodnicze od ES System K
Laegel – perfumy do lodów
Bardzo „dobly” deser – Doble

ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

Pobierz numer w PDF >

Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

  

oferta
inne
producent
Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
sprzedawca
Mistrz Branży

38,00 zł

Cena dotyczy: bd

Kup teraz!

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe